Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Tην Κυριακή, ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ιστορικού για δυναμικό "παρών" στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης απεύθυναν οι Πάν...

Κάλεσμα στον κόσμο του Ιστορικού για δυναμικό "παρών" στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης απεύθυναν οι Πάνθηρες με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά:

"Η ομάδα κερδίζει και κάθε εβδομάδα που περνάει, πλησιάζει στο στόχο της.

Την Κυριακή 4/2, ήρθε ξανά, όπως τόσες και τόσες φορές η σειρά του κόσμου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σμύρνης να δείξει που ανήκει ο Σύλλογος.
Την Κυριακή, δίνουμε ραντεβού από νωρίς στο γήπεδο.
Την Κυριακή, στεκόμαστε ασπίδα απέναντι σε οτιδήποτε… περίεργο εμφανιστεί και σταθεί εμπόδιο, στο στόχο της ομάδας μας.
Την Κυριακή, οι δρόμοι της πόλης μας θα γεμίσουν ξανά με κόκκινο και μπλε χρώμα και η Θύρα 3 θα δώσει από νωρίς τον παλμό των Πανθήρων.
Την Κυριακή, ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και με τη φωνή μας, θα σπρώξουμε την ομάδα σε μια ακόμα νίκη.
Την Κυριακή φωνάζουμε ξανά και ξανά με όλη μας την ψυχή, με όλο μας το πάθος: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α’ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!
ΥΓ. Καλούμε τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου, να δώσουν ακόμα πιο βροντερό παρών την Κυριακή, στις εξέδρες του γηπέδου.
ΥΓ2. Το παιχνίδι της Κυριακής έχει μεγάλη σημασία για ολόκληρη την πόλη της Νέας Σμύρνης. Τωρα, που στις θέσεις του Δήμου, βρίσκονται άνθρωποι που σέβονται το Σύλλογο, αναμένουμε και τη δική τους στήριξη.
ΥΓ3. Από τις 12:00 την Κυριακή, θα υπάρχουν προϊόντα του Panthers Club (κασκόλ με τα αδέλφια μας, της Genoa - 15€), μπαρ τόσο στο Σύνδεσμο, όσο και στη Θ.3, αλλά και… ψήσιμο. Όλοι γήπεδο!!!
ΥΓ4. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με την πειθαρχική δίωξη, για τον Πανιώνιο, στο παιχνίδι με την προοδευτική.
Αλήθεια, τέσσερα χρόνια τώρα στη Γ’ Εθνική, στα χωριά, στα… απίθανα γήπεδα και όπου έχει παίξει ο Πανιώνιος, με όλα αυτά που έχουν συμβεί τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, έχει τιμωρηθεί κάποιος αντίπαλος μας;
Ρητορικό βέβαια το ερώτημα, δεν περιμένουμε κάποια απάντηση…"

Δεν υπάρχουν σχόλια