Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξαιρετική και άκρως συγκινητική η εκδήλωση του Πανιωνίου ΓΣΣ (photos)

Άκρως επιτυχημένη και συγκινητική ήταν η εκδήλωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Άκρως επιτυχημένη και συγκινητική ήταν η εκδήλωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για την κοπή πίτας του νέου έτους.

Στην αίθουσα της Λεοντείου Σχολής το "παρών" έδωσε πλήθος κόσμου, από όλη την κυανέρυθρη οικογένεια, σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, τα τμήματα του Ιστορικού, φίλοι της ομάδας και πολλές ακόμα προσωπικότητες από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο. 

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Θοδωρής Ντάντος προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, αναφέροντας όλη την έως τώρα πορεία της διοίκησης, στα πολλά προβλήματα που συνάντησε, στο έργο που γίνεται, στην οικονομική πορεία του Συλλόγου και σε πολλά ακόμα θέματα. 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν πολλές τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους και τμήματα που το 2023 ξεχώρισαν με τα χρώματα του Πανιωνίου. 

Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ, το τμήμα πόλο που κρατάει ψηλά την σημαία του Πανιωνίου σε Ελλάδα και Ευρώπη, το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ, η Κ18 του ποδοσφαίρου, ο τεράστιος Φάνης Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Βεργινης που αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς, πολλοί αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του Ιστορικού (Ενόργανη, Στίβο, Κολύμβηση κλπ). Επίσης τιμήθηκαν και άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στον Σύλλογο, ο καθένας από το πόστο του, όπως μεταξύ άλλων ο φωτογράφος Δημήτρης Βλάχος, αλλά και οι Πανιώνιοι χορηγοί που προσφέρουν στον Ιστορικό.

Η εκδήλωση και τα βίντεο αναδρομής στην ιστορία του Πανιωνίου ήταν εξαιρετικά. Μια εκδήλωση που έφερε την Πανιώνια Οικογένεια κοντά και η συγκίνηση που υπήρξε στον χώρο ήταν διάχυτη. 

Φωτογραφίες από τον Δημήτρη Βλάχο








Δεν υπάρχουν σχόλια