Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τον Καλύβα...(photos)

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος φέτος εκτός από μία εξαιρετική ομάδα έχει δημιουργήσει και ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος φέτος εκτός από μία εξαιρετική ομάδα έχει δημιουργήσει και ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι κυανέρυθροι βγάζουν υγεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση να έχουν πολύ καλές σχέσεις, χτίζοντας το λεγόμενο "οικογενειακό κλίμα". 

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και την στιγμή που σκόραρε ο Ιγνατίδης στον Ταύρο, με τον "χρυσό" σκόρερ του Ιστορικού να παίρνει από τον πάγκο την φανέλα του Καλύβα και μαζί με τους συμπαίκτες του να την δείχνουν προς τον κόσμο του συλλόγου πανηγυρίζοντας το νικητήριο τέρμα.

Μάλιστα στο φινάλε του αγώνα άπαντες μαζί με τον Γιώργο Καλύβα φωτογραφήθηκαν με την κυανέρυθρη φανέλα με τον αριθμό "4", ενώ ο κόσμος του Ιστορικού φώναζε ρυθμικό το όνομα του έμπειρου αμυντικού.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει την συνέχεια της σεζόν.

Προφανώς, όλοι στον Πανιώνιο αφιέρωσαν τη νίκη επί του Φωστήρα στον Καλύβα! 

Δείτε τις φωτογραφίες




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια