Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχολογικές «ντόπες» από Ηλιάδη στην προπόνηση | Μήνυμα εγρήγορσης και ενότητας από την KAE

Ο μπασκετικός Πανιώνιος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση, με την τελευταία ήττα και περισσότερο με την κακή εμφάνιση στο ματς μ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση, με την τελευταία ήττα και περισσότερο με την κακή εμφάνιση στο ματς με την Μεγαρίδα να έχει "πληγώσει" τους κυανέρυθρους.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας προφανώς και δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο διάστημα, με την διοίκηση της ΚΑΕ να προσπαθεί να ανεβάζει περισσότερο την ψυχολογία, δίνοντας μήνυμα ενότητας και πίστης.

Ο εκ των προέδρων, Παναγιώτης Ηλιάδης, έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Δευτέρας (26/02), μίλησε στους παίκτες της ομάδας, τους μετέφερε την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπο τους, ότι πιστεύει στις δυνατότητες τους και τους εξέφρασε την βεβαιότητα του πως όλοι μαζί θα πετύχουν τον μεγαλό στόχο. Παράλληλα, τους είπε πως είναι καλοί παίκτες και άριστοι χαρακτήρες και περιμέμει να αποδόσουν στο παρκέ σύμφωνα με αυτά που μπορούν! 

Μάλιστα, η ΚΑΕ Πανιώνιος, προχώρησε και στην παρακάτω ανακοίνωση: 

"Ως ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αντιλαμβανόμαστε το πώς νιώθουν οι φίλοι της ομάδας μας τις τελευταίες ημέρες.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι και τα δικά μας συναισθήματα είναι παρόμοια κι αυτό μας διατηρεί σε εγρήγορση.

Έχουν ήδη αρχίσει οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες με σεβασμό προς όλα τα στελέχη της ομάδας όπως και προς τους φιλάθλους μας ώστε ο στόχος μας να επιτευχθεί.

Και θα επιτευχθεί. Είμαστε βέβαιοι.

Στηρίζουμε την ομάδα, που είναι πρώτη στη βαθμολογία και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα παλέψουμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια