Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ΓΣΣ: «H μεγαλύτερη μας δύναμη είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Σε μία ενωτική ανακοίνωση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αναφορικά -κυρίως- με τον μπασκετικό Πανιώνιο

Σε μία ενωτική ανακοίνωση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αναφορικά -κυρίως- με τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά: 

«Όταν δύο άνθρωποι ονειρεύονται το ίδιο όνειρο, παύει να είναι ψευδαίσθηση»

Τέσσερα χρόνια πριν φτάσαμε ως Σύλλογος στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης εποχής. Στην χειρότερη κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο και ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή. Τα άμεσα αντανακλαστικά μιας ομάδας ανθρώπων και η άρνηση τους να δεχτούν πως ο Πανιώνιος μπορεί να λυγίσει, έδωσαν γρήγορα το σύνθημα για την ανοικοδόμηση και την έναρξη μιας δυναμικής προσπάθειας που απαιτούσε συνεργασία, σύμπνοια, αποφασιστικότητα και κυρίως εμπιστοσύνη!

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, αν και τυπικά χωρίζονται σε τέσσερις αγωνιστικές σεζόν, αφορούν μια συνεχή και αδιάκοπη εργασία! Όχι απλά για την επιστροφή όλων των τμημάτων στις υψηλές κατηγορίες, αλλά και για τον επαναπροσδιορισμό μας, την συνειδητοποίηση μας, την ανάληψη ευθυνών από όλες τις πλευρές του οργανισμού μας και την δημιουργία ισχυρών βάσεων για την αποτροπή και αντιμετώπιση οποιασδήποτε κρίσης στο παρόν ή το μέλλον!

Το τελευταίο διάστημα έρχεται σε πολλά μέτωπα λοιπόν, η δικαίωση μιας αδιάκοπης διαδικασίας, στην οποία πολλοί άνθρωποι συνεργάστηκαν, εμπιστεύτηκαν και υπενθύμισαν πως με ενότητα τα όνειρα δεν είναι ψευδαισθήσεις! Χρειάζεται όμως κόπο, υπομονή, βαθιά ψυχική δύναμη και πίστη στο στόχο!

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά δύο ανθρώπους που μας στηρίζουν από την πρώτη μέρα και γρήγορα αποφάσισαν να μη μείνουν μόνο στην πλευρά των χορηγών, αλλά να σηκώσουν μανίκια και να γίνουν εργάτες στην ανοικοδόμηση! Τους κυρίους Θοδωρή Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη! Με τη συνολική τους βοήθεια στο Σύλλογο από την πρώτη μέρα και με την απόφαση τους να αναλάβουν το δύσκολο έργο και τη βαριά κληρονομιά του τμήματος μπάσκετ, έδωσαν δυναμική και όραμα! Και αυτό δεν αφορά μόνο τις αγωνιστικές επιτυχίες που άμεσα ήρθαν, ούτε αυτές που είμαστε βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν. Αφορά κυρίως τη σιγουριά και την ασφάλεια που προσφέρουν σε όσους συμπορευόμαστε μαζί τους!

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης χαράζει το δρόμο του προχωρώντας από το 1890 ως σήμερα… Στεκόμαστε ενιαίοι και αδιαίρετοι! Ως διοίκηση του Ερασιτέχνη καλούμε όλους όσοι προχωράνε μαζί μας, από οποιαδήποτε θέση, να μείνουμε ενωμένοι και να απολαύσουμε όλα αυτά τα ωραία και σπουδαία που δημιουργήσαμε μαζί! Με σεβασμό στο παρελθόν, με συγκέντρωση στο τώρα και ταπεινότητα για την επόμενη μέρα, υπενθυμίζουμε σε όλους πως η μεγαλύτερη μας δύναμη είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και η ΕΝΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια