Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eνα ακόμα βήμα για την άνοδο, μεγάλο κέρδος o κόσμος!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης. 

Ο Πανιώνιος σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς έδειξε αποφασιστικότητα στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο τέρματα, είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν δέχτηκε κάποια απειλή από τον αντίπαλο.

Ουσιαστικά η ομάδα του Γεωργιάδη έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στα πρώτα 45 λεπτά, όπως έχει κάνει στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει στο "σπίτι" της.

Στο δεύτερο μέρος έδωσε χώρο στον Άρη και θέλησε να χτυπήσει στους ανοιχτούς χώρους. Ο Πανιώνιος απειλήθηκε δύο φορές, στην μια από αυτές στάθηκε τυχερός με το δοκάρι του Τσιλιγκίρη και στην άλλη ο Σκαφίδας έδειξε την κλάση του. 

Σε γενικές γραμμές η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή, πήρε μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια από τις 3-4 καλύτερες ομάδες του ομίλου. 

Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Το έχουμε πει πολλές φορές, όταν κανεις πορεία πρωταθλητισμού το "α" και το "ω" είναι να παίρνεις τους βαθμούς της νίκης. Είτε παίζεις καλά, είτε όχι. Ο Ιστορικός αυτό φέτος το έχει καταφέρει και οδηγεί την... κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας την υπερ του διαφορά με το +7 από τον δεύτερο Εθνικό. Ένα, λοιπόν, ακόμα βήμα ανόδου έγινε, μέχρι το επόμενο! 

Από εκεί και πέρα, κατά τη γνώμη μου από το ματς με την Πετρούπολη πρέπει να σταθούμε περισσότερο στην ιδιαίτερα δυναμική παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου. Περισσότεροι από 3.500 φίλαθλοι του Ιστορικού έδωσαν το "παρών", ενίσχυσαν την ομάδα με τις ιαχές τους και γενικότερα η εικόνα του σταδίου της Νέας Σμύρνης ήταν άκρως ικανοποιητική και ενθαρρυντική για τη συνέχεια. 

Ο κόσμος του Πανιωνίου βλέπει ότι κάτι καλό γίνεται φέτος στην ομάδα του ποδοσφαίρου, βλέπει πως υπάρχει υγεία και προσήλωση στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Ομάδα και κόσμος, λοιπόν, συνεχίζουν δυναμικα, προκειμένου το τέλος της σεζόν να βρει τον Ιστορικό στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΕ!

ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αλέξη Σπυρόπουλο που σε μία ακόμα πρόσκληση μου ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά και μας τίμησε με την παρουσία του στην μετάδοση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια