Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απλά... ΠAΝΙΩΝΙOΣ!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν τι άρθρο να γράψω μετά τη νέα νίκη του Ιστορικού, όμως δεν έβρισκα λόγια για να πρωτοτυπήσω! 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έφτασε σε μία ακόμα επικράτηση σε ένα ματς που κυριάρχησε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Για τον φετινό Πανιώνιο τα έχω πει και τα έχω γράψει πολλές φορές. Η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος. Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και κάθε φορά βρισκει τον τρόπο να πάρει τους βαθμούς. Στον πρωταθλητισμό το μόνο που μετράει ειναι οι νίκες και ο Ιστορικός έχει πετύχει 20 σε 23 αναμετρήσεις! 

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Άγιο Νικόλαο, κρατάω την διάθεση όλων των παικτών της ομάδας ως το φινάλε. Μπορεί η νίκη να είχε κλειδώσει από νωρίς, όμως οι κυανέρυθροι δεν σταμάτησαν να διεκδικούν κάθε μπάλα και να προσπαθούν να πετύχουν περισσότερα τέρματα ως το τέλος. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ του Μπουρλάκη στο 91'.

Φυσικά, κρατάω την εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχε για μια ακόμα φορά η Νέα Σμύρνη. Περίπου 4.000 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο, με την εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου να βγάζει μόνο υγεία!

Για τα όσα είδαμε μετά το τέλος του αγώνα, με παίκτες και οπαδούς να γίνονται "ένα" στην Θύρα 3, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τέτοιες μοναδικές στιγμές. Θα πω απλά "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" και αυτό τα λέει όλα! 

ΥΓ: Στόχος για την ομάδα από εδώ και πέρα είναι η κατάκτηση ακόμα περισσότερων βαθμών. Μπορεί να βρίσκεται στο +12 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν έχει σκοπό να πατήσει το ποδι στο φρένο. Και έτσι πρέπει να γίνει!

ΥΓ1: Για μία ακόμα φορά η τηλεοπτική μετάδοση από το Panionianea TV ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική. Θέλω (και) δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι κάθε Κυριακή δουλεύουν σκληρά για να βγαίνει αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα στις οθόνες μας. Τον "οργανωτή" Γιώργο, την "δεν χάνω πλάνο" Ελένη, τον "επιθεωρητή" Παναγιώτη και το πολυεργαλείο και "άλλο μου μισό" Παναγιώτη (Κυπραίος βεβαίως  βεβαίως). Συνεχίζουμε!

ΥΓ2: Περαστικά στον Γιώργο Καλύβα. Στάθηκε άτυχος, αλλά δεν μασάει! Γρήγορα ξανά στους αγωνιστικούς χώρους! 

Κεντρική φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια