Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aιχμηρή ανακοίνωση από τους Πάνθηρες!

Σε μία αιχμηρη ανακοίνωσαν προχώρησαν οι Πάνθηρες

Σε μία αιχμηρη ανακοίνωσαν προχώρησαν οι Πάνθηρες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν τους επετράπει η είσοδος στο κλειστό του Υμηττού για τον αγώνα μπάσκετ του Ιστορικού με τον Αμύντα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Χρήστο Μαγγίνα ως «ανεπιθύμητος» για εκείνους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"To απόγευμα του Σαββάτου, πάνω από 100 πάνθηρες, βρέθηκαν έξω το από το κλειστό του αμύντα, για το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης.

Πέρα από τα όσα… περιμέναμε και η πολιτεία θεωρεί «φυσιολογικά» για τους οπαδούς όλης της χώρας, με διμοιρίες και ασφαλίτες να υπάρχουν παντού, σε ένα γήπεδο με… μηδενικό οπαδικό αντίπαλο δέος, προς έκπληξή μας, στη θύρα όπου θεωρητικά θα μας φιλοξενούσε, εμφανίστηκε ο «κύριος» Μαγγίνας, λέγοντας μας, σε έντονο ύφος πως το γήπεδο είναι γεμάτο και εάν κάναμε προσπάθεια να μπουμε, δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι, καθώς όπως ο ίδιος μας είπε, το γήπεδο ήταν ήδη γεμάτο, παρά το γεγονός, πως μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας, πουλούσαν εισιτήρια…
Θεωρήσαμε πως πρόκειται, για αστείο, για φάρσα. Όταν ρωτήσαμε για τις προσκλήσεις που δικαιούται ο σύλλογος, πήραμε την απάντηση, πως είχαν ήδη δοθεί και μάλιστα, ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν πως θα έρθουμε στο γήπεδο.
Λοιπόν, «κύριε» Μαγγίνα, η κοροϊδία έχει και τα όρια της. Ερχόμαστε σε κάθε πιθανό και απίθανο χωριο, για την ομάδα και εμφανιζόμαστε σε ένα γήπεδο, σε περιοχή, δίπλα στη Νέα Σμύρνη και μας λέτε στα μούτρα μας, πως «δεν περιμένατε να έρθουμε»;
Σεβόμαστε το έργο και τη προσπάθεια των διοικούντων και των ανθρώπων που ανέλαβαν τις τύχες του μπασκετικού Πανιωνίου, προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην ελίτ του ελληνικού μπασκετ και προφανώς και είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Ωστόσο, με αφορμή την τραγική σημερινή συμπεριφορά και το γεγονός πως σε κάθε προσπάθειας μας, για συνάντηση με τους προέδρους της ομάδας, εμφανίζεται ως… δια μαγείας ο «κύριος» Μαγγίνας ως… μοναδικός εκπρόσωπος, διαχωρίζουμε πλέον τη θέση μας.
Ενημερώνουμε το κόσμο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, πως ο «κύριος» Μαγγίνας πλέον είναι ανεπιθύμητος.
Δεν θα έχουμε καμία επικοινωνία με τον συγγεκριμενο.
Εμείς, ως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, θα συζητάμε τα πάντα με τη διοίκηση και τους προέδρους και όχι με ανθρώπους που μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας. Ως εδώ.
ΥΓ. Στη Δάφνη ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια