Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eύκολη νίκη με... τεσσάρα για τον Ιστορικό!

Άνετη νίκη για τον Ιστορικό!


Άνετη νίκη για τον Ιστορικό!

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομητου Πειραιά, επικρατώντας με 4-0, για την 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Ιγνατίδης με χατ τρικ και ένα ο Χριστόπουλος. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γεωργιάδη έφτασε τους 38 βαθμούς και κράτησε το +5 από τον δεύτερο Εθνικό. 

Οι κυανέρυθροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, αν ο Μπονατάκης δεν βρισκόταν σε πολύ καλή ημέρα.

Στο 20ο λεπτό ο Ιγνατίδης με διπλή προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, με τον ίδιο παίκτη στο 36' να γράφει το 0-2 με ωραίο σουτ.

Το τρίτο τέρμα για τον Ιστορικό σημείωσε με δυνατό σουτ ο Χριστόπουλος, μετά από πολύ ωραία ενέργεια και ασιστ του Πότσι, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ηλίας Ιγνατίδης με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-4 και πέτυχε ο ίδιος χατ-τρικ! 

Το φινάλε του αγώνα βρήκε ομάδα και φιλάθλους να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μία ακόμα σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει ο Πανιώνιος για να πετύχει την άνοδο! 


Ατρόμητος Πειραιά: Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Γεωργίου, Στεφανής, Αποστόλου (58 Παπασταύρου), Αλεξανδράκης (46 Χοτζάι), Κοζάκης (58Τσάκωνας), Σπανός, Μουκίδης (82 Σιδηρόπουλος), Ρηγόπουλος (46 Κάλυκας)

Πανιώνιος: Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης (65 Φερεκίδης), Καλύβας, Ποτουρίδης, Πότσι (82 Λαύκας), Χριστόπουλος (82 Παπαχαραλάμπους), Στούπης, Ιγνατίδης, Γροντής (80 Χοτζάλι), Γλυνός (65 Κουφουδάκης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια