Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Άγιος Nικόλαος για τον Πανιώνιο!

Με ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα του ο Άγιος Νικόλαος παρουσιάζει τον Πανιώνιο

Με ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα του ο Άγιος Νικόλαος παρουσιάζει τον Πανιώνιο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (14/10) στην Κρήτη, για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

"Μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο, με τον ιστορικό Πανιώνιο!

Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι μας περιμένει το Σάββατο και μια ακόμη μεγάλη αναμέτρηση, με έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής!

Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση, καθώς στις 16.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, φιλοξενούμε την αρχαιότερη και ιστορικότερη εν ενεργεία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα. Έχοντας να επιδείξει 2 κύπελλα Ελλάδας (1979, 1998), 1 Βαλκανικό κύπελλο (1971), 2 πρωταθλήματα Σμύρνης (1914, 1910) και 1 πρωτάθλημα Αθηνών (1951), αλλά και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ήταν μάλιστα η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε στο (νεοσύστατο τότε) κύπελλο UEFA την περίοδο 1971-72, στη δεύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Είχε προηγηθεί η παρουσία του δύο χρόνια νωρίτερα (1969-70) στο κύπελλο Διεθνών Εκθέσεων (διοργάνωση που σταμάτησε το 1971 και ουσιαστικά αντικαταστάθηκε από το κύπελλο UEFA). Κορυφαία διάκριση του αποτέλεσε η συμμετοχή του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Κυπελλούχων την αγωνιστική περίοδο 1998-99, για να αποκλειστεί από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού Λάτσιο.

Όλα τα παραπάνω δικαίως μπορούν να τον θεωρήσουν ως μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκ των κορυφαίων σωματείων της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια