Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kρατάει τo δεύτερο ημίχρονο και την θέληση για τη νίκη!

Ο Πανιώνιος έκανε το "4Χ4" κόντρα στον Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι που κρατάει δύο πράγματα

Ο Πανιώνιος έκανε το "4Χ4" κόντρα στον Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι που κρατάει δύο πράγματα. Την εικόνα του δευτερου ημιχρόνου και την θέληση που έδειξε η ομάδα για να φτάσει στη νίκη! 

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Είναι δεδομένο πως σε ένα πρωτάθλημα-μαραθώνιο όπως είναι το φετινό της Γ' Εθνικής θα υπάρξουν παιχνίδια που οι νίκες θα έρθουν εύκολα (όπως έγινε με Αγ. Παρασκευή, Περαμαϊκό), αλλά και παιχνίδια που θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί.

Ένα τέτοιο ματς, λοιπόν, ήταν αυτό κόντρα στον Ηλυσιακό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους τελική προσπάθεια και κάπως έτσι έβαλαν... δύσκολα στην ομάδα του Γεωργιάδη. 

Ο Πανιώνιος, αν εξαιρέσουμε κάποιες αναλαμπές, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή εικόνα. Δεν είχε την εικόνα αντίδρασης που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην "επανάληψη" όμως ο Ιστορικός παρουσιάστηκε διαφορετικός. Με την είσοδο του Ιγνατίδη έγινε πολύ πιο επιθετικός, ανέβασε τις γραμμές του στον αγωνιστικό χώρο και έγινε πολύ πιο απαιτητικός μέσα στο παιχνίδι. 

Στο 63' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης απο τον Ιγνατίδη, το οποίο ανέβασε πολύ την ψυχολογία των κυανέρυθρων, με τους παίκτες του Πανιωνίου στο τελευταίο μισάωρο να ψάχνουν διακαώς το γκολ της νίκης, δημιουργώντας αρκετές και καλές ευκαιρίες.

Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι που κέρδισε ο Διονέλλης και μετέτρεψε σε γκολ ο Ιγνατίδης. Με τον Τσιμπόκα αργότερα να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα! Μια νίκη που δικαιούται 100% ο Πανιώνιος, απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε ξεμείνει από δυνάμεις και έκανε ότι μπορούσε για να μην ηττηθεί. 

Η ομάδα του Γεωργιάδη έδειξε τεράστια θέληση για να φτάσει στο "τρίποντο" και πάρα τις δυσκολίες που του παρουσιάστηκαν μέσα στην αναμέτρηση τα κατάφερε, έστω και στο τέλος. 

Πείσμα, πίστη και θέληση. Τα τρία στοιχεία που έδειξε ο Πανιώνιος και πήρε την πολύτιμη νίκη. Στο τέλος, άλλωστε, αυτό είναι που μετράει μόνο, οι τρεις βαθμοί. Οι νίκες δίνουν ψυχολογία, οι νίκες δίνουν πρωταθλήματα και ανόδους. 

Προφανώς και θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα... στραβώσουν και ενδεχομένως να μην έρθουν οι τρεις βαθμοί, όμως σε έναν μαραθώνιο όσο λιγότερα είναι αυτά και όσο κρατάς την έδρα σου ανίκητη, τόσο και οι πιθανότητες για να καταφέρεις στο φινάλε να τερματίσεις στην κορυφή θα είναι περισσότερες! 

Επόμενο παιχνίδι για τον Πανιώνιο κόντρα στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (14/10). Μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή για τον Ιστορικό, σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε έναν αρκετά ποιοτικό αντίπαλο. Φυσικά και στόχος πρέπει να είναι και θα είναι το "διπλό", με τους παίκτες της ομάδας να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση.

ΥΓ: Δημήτρη (Γροντή) γερά στο γήπεδο ξανά! 

ΥΓ1: Δεν έχει νόημα να σταθώ στις αστειότητες περί διαιτησίας που ακούστηκαν από κάποιους μετά το τέλος του αγώνα το Σαββάτου. Δεν θα αναλύσω ούτε τις φάσεις, ούτε τις κάρτες (που δεν βγήκαν). Θα πω μόνο πως αν θέλουν να μάθουν πως είναι πραγματικά να σε... καταδικάζουν διαιτητικά, μπορούν να δουν παιχνίδια του Πανιωνίου από τα δύο προηγούμενα χρόνια και τότε νομίζω θα καταλάβουν!

ΥΓ2: Πολλά μπράβο στον Ευρωπαΐο Πανιώνιο του Πόλο. Τεράστια προσπάθεια, παρά την ήττα. Θα έρθουν και οι νίκες, είναι σίγουρο! Όσον αφορά το μπάσκετ, κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Ας ελπίσουμε η ομάδα να δείξει άμεση βελτίωση, γιατί είναι πραγματικά κρίμα με τέτοιο ποιοτικό ροστερ να μην καταφέρει να αποδώσει αυτά που πραγματικά μπορεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια