Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος «4Χ4» και νίκη με επική ανατροπή!

Μια επική ανατροπή πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 3-1 του Ηλυσιακού στη Νέα Σμύρνη

Μια επική ανατροπή πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 3-1 του Ηλυσιακού στη Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως με... αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση.

Στο 63' ο Ιγνατίδης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις του αγώνα ξανά ο υψηλόσωμος επιθετικός του Πανιωνίου από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έγραψε λίγο αργότερα ο Τσιμπόκας.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη του Ιστορικού, που έφτασε τους 12 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και συνεχίζει να δείχνει σε γενικές γραμμές καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βγάζει τη νοοτροπία του νικητή.

Ο Ηλυσιακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' στην πρώτη του τελική προσπάθεια κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Χαρίτου.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, όμως οι δύο καλές στιγμές που είχε με τον Γεμιστό δεν απέφεραν καρπούς.

Στην "επανάληψη" ο Ιστορικός μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την είσοδο του Ιγνατίδη "γέμισε" την αντίπαλη περιοχή.

Στο 63' ο υψηλώσομος επιθετικός κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και εύστοχα ο ίδιος για την ισοφάριση του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, κυρίως με την κοντινή κεφαλία του Μπρέγκου που πέρασε άουτ, αλλά και με τις τελικές των Ιγνατίδη, Γροντή.

Στο 90' ήρθε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι, καθώς ο Δημήτρης Γροντής βρέθηκε στο έδαφος μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Παρασκευόπουλου.

Ο έμπειρος μέσος μετά από την δυνατή σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο του για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να "παγώσει" όλο το γήπεδο και τον κόσμο του συλλόγου να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του.

Μετά από αρκετά λεπτά ιατρικής φροντίδας και αφού ευτυχώς ο Γροντής είχε ξανά τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με φορίο στο ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο και εν συνεχεία κατευθείαν για το νοσοκομείο.

Με το που ξεκίνησε εκ νέου το ματς ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή που έδωσε ο διαιτητής Μπόζνος πάνω στον Διονέλλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Ιγνατίδης, ο οποίος ήταν ψύχραιμος, κάνοντας το 2-1 για τον Ιστορικό, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.

Μάλιστα, αυτό δεν ηταν το τελικό σκορ, αφού ο Τσιμπόκας με την σέντρα των φιλοξενούμενων, έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα, για το τελικό 3-1 και τη νίκη του Ιστορικού!

Διαιτητές: Μπόζνος (Αρκαδίας), Καρράς-Σπυρόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης, Ζούλιας (46' Καλύβας), Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Στούπης, Γλυνός (46' Ιγνατίδης), Μπουρλάκης (75' Χριστόπουλος), Γροντής (96' λ.τρ. Τσιμπόκας), Γεμιστός (98' Φερεκίδης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου (87' λ.τρ. Βρυώνης), Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι (82' Καλός), Μαρίνου (71' Λέκκας), Τσέργας (71' Γιαννόπουλος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια