Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι Πάνθηρες πήγαν στην Καρδίτσα και παρέδωσαν τα αγαθά για τους πληγέντες

Αντιπροσωπεία των Πανθήρων βρέθηκε στην Καρδίτσα και παρέδωσε τα αγαθά που μάζεψαν τις προηγούμενες ημέρες για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Αντιπροσωπεία των Πανθήρων βρέθηκε στην Καρδίτσα και παρέδωσε τα αγαθά που μάζεψαν τις προηγούμενες ημέρες για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση των οργανωμένων του Πανιωνίου:

"Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε το πρωί μια αντιπροσωπεία του συνδέσμου για την παράδοση των αγαθών που μαζεύτηκαν αυτές τις ημέρες για την περιοχή της Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Πανιώνιου και μη, που μέσα σε τόσο λίγες ημέρες κατάφερε να γεμίσει ένα φορτηγάκι για αυτούς του ανθρώπους.Ένα βανάκι γεμάτο πράγματα έφθασε το μεσημέρι μαζί και εμείς στον χώρο που έχουν στήσει οι οπαδοί της Αναγέννησης.

Παραδώσαμε τα πράγματα και κατευθυνθήκαμε στο χωριό του Παλαμά για τη κοινωνική κουζίνα που έχει στηθεί από τον “Άλλο Άνθρωπο”. Οι εικόνες είναι απερίγραπτες. Δίπλα στους εθελοντές που μαγειρεύουν, έβλεπες σπίτια ολόκληρα στο δρόμο και πεταμένες ζωές στα σκουπίδια. Οι εθελοντές έφτασαν να μαγειρεύουν 4500 μερίδες φαγητό, σε ένα χωριό 7000 κατοίκων, από αυτό και μόνο μπορείς να καταλάβεις. Θα θέλαμε να γράψουμε την συγκίνηση που πήραμε από τους ανθρώπους εκεί αλλά δυστυχώς οι εικόνες που είδαμε στο χωριό δεν φεύγουν από τις σκέψεις μας.

Οι εταιρείες που θα έπρεπε να παραδώσουν έργα και ελπίδα για μια ασφαλή ζωή τελικά παραδίδουν νεκρούς. Φεύγοντας από την Καρδίτσα, στην διαδρομή μυρίσαμε και τον θάνατο που έχει φέρει αυτή τη καταστροφή.

Η Καρδίτσα, ο Βόλος, η Λάρισα δεν είναι τυχαίο γεγονός, δεν είναι μόνο ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο είναι οι πολιτικές τους και οι πελατειακές σχέσεις που για χρόνια έχει το κράτος. Ένα κράτος που κατάφερε ακόμα και σε αυτές τις στιγμές να ρίξει δακρυγόνα σε ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους οπαδούς της Αναγέννησης Καρδίτσας για την φιλοξενία τους και την προσφορά τους.

Ο Λαός σώζει τον Λαό!

ΥΓ. Θα θέλαμε να κάνουμε και μία ιδιαίτερη μνεία στον Κλάους Αθανασιάδη που τον βρήκαμε εκεί να βοηθάει μαζί με τους οπαδούς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τέτοιους αθλητές θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα και στη ζωή."

Δεν υπάρχουν σχόλια