Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στo... σπίτι του για το πρώτο «τρίποντο»!

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υποδέχεται ο Ιστορικός την Αγία Παρασκευή

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υποδέχεται ο Ιστορικός την Αγία Παρασκευή (24/09), για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρθροι προέρχονται από την ήττα και την μέτρια εμφάνιση στον Κορυδαλλό και θέλουν να δείξουν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από το ματς με την "Σάντα" και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όλη την εβδομάδα, με τον coach Κώστα Γεωργιάδη να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Παυλάκη, ο οποίος υπέστη σκωληκοειδίτιδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα 

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τις θύρες 2 και 4 θα διατίθενται από το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως και τις 16:30. Ενώ για τις θύρες 5-6 από την επίσημη μπουτίκ του συλλόγου από τις 14:00 έως τις 16:30. Για την Θύρα 3 ο κόσμος θα μπoρεί να αγοράσει το εισιτήριο του από την είσοδο της συγκεκριμένης θύρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 2: 10€
Θύρα 3: 5
Θύρες 4: 10€
Θύρες 5-6: 15€

Live Streaming από το Panionianea TV

Τα panionianea.gr, μέσα από το κανάλι τους στο youtube, θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση, με εικόνα και ήχο από το στάδιο της Νέας Σμύρνης. 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 16:00, όμως η live σύνδεση θα ανοίξει νωρίτερα από την έδρα του Πανιωνίου, με όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια