Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πoλύ θετική η εικόνα του Πανιώνιoυ, αλλά ουσία έχουν οι νίκες στο πρωτάθλημα!

Η πρόβα τζενεράλε ήταν θετική, αλλά κάτω η... μπάλα! 

Η πρόβα τζενεράλε ήταν θετική, αλλά κάτω η... μπάλα! 

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Ο Πανιώνιος μία εβδομάδα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (σ.σ. πήρε αναβολή η έναρξη) έπαιξε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στη Νέα Σμύρνη.

Κατά γενική ομολογία η εικόνα της ομάδας του Κώστα Γεωργιάδη ήταν άκρως ενθαρρυντική, σκορπώντας χαμόγελα και ικανοποίηση στους περίπου 1.000 φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δεν είναι τα τρία γκολ που σημείωσαν οι κυανέρυθροι, αλλά η γενικότερη εμφάνιση που πραγματοποίησαν και τα πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία που έβγαλε. 

Ποια ήταν αυτά; Σίγουρα η πίεση της ομάδας προς τον αντίπαλο από την πρώτη κατοχή της μπάλας, με τους επιθετικούς του Πανιωνίου να πιέζουν ψηλά και να μην επιτρέπουν την αντίπαλη ομάδα να βγάλουν με αξιώσεις την μπάλα απο την περιοχή τους. Από αυτή την πίεση, μάλιστα, οι παίκτες του Παναιγιάλειου υποχρεώθηκαν σε λάθη, τα οποία έφεραν και ευκαιρίες για τον Ιστορικό.

Από εκεί και πέρα, είδαμε στον αγωνιστικό χώρο σε πολλές περιπτώσεις τον Πανιώνιο να παίζει γρήγορα στην επίθεση, με άμεσες μεταβιβάσεις και καλά δουλεμένες προσπάθειες. Γενικότερα, το συγκρότημα του Γεωργιάδη φάνηκε ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία θέλει να βγάλει στο παιχνίδι τις αρετές που διαθέτει.

Στα θετικά και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ουσιαστικά ο αντίπαλος, που διαθέτει πολύ καλούς μεσοεπιθετικά παίκτες, δεν κατάφερε να φανεί σε κανένα σημείο του αγώνα απειλητικός, με το γκολ να έρχεται από μια στατική φάση, στην οποία βέβαια υπήρξε λάθος θέση από το τοίχος και τοποθέτηση του τερματοφύλακα. Γι' αυτό, βέβαια, είναι τα φιλικά. Για να γίνονται λάθη και να διορθώνονται. 

Συνολικά, ο Ιστορικός έδειξε πως αν γινόταν την Κυριακή (10/9) η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα ήταν έτοιμος, με το επίπεδο λειτουργίας της ομάδας να είναι αρκετά υψηλό. 

Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, τα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα. Ναι, κρατάς τα όσα βλέπεις από την ομάδα, ναι βλέπεις τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, ναι χαίρεσαι για τις νίκες, αλλά ουσία έχουν τα "τρίποντα" στο πρωτάθλημα. 

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, καλείται την ερχόμενη Κυριακή (17/9) να εμφανίσει ανάλογο και καλύτερο πρόσωπο στο ματς του Κορυδαλλού, απέναντι στην δυνατή ομάδα της Προοδευτικής και σε μια έδρα που μόνο φιλική δεν αναμένεται να είναι για τους κυανέρυθρους. 

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, για τον Ιστορικό ξεκινάει εκτός έδρας (η 1η αγωνιστική θα γίνει εμβόλιμα), σε ένα ματς απαιτητικό και σε ένα ματς που ο Ιστορικός θα πρέπει να δείξει με το... καλημέρα πως φέτος είναι "φτιαγμένος" από γερά και καλά υλικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια