Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aκαδημία ποδοσφαίρου: Έναρξη συνεργασίας με Νίκο Σπυρόπουλο

Την συνεργασία της με τον Νίκο Σπυρόπουλο ανακοίνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου

Την συνεργασία της με τον Νίκο Σπυρόπουλο ανακοίνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου.

Αναλυτικά: 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Σπυρόπουλο. 

Ο Νίκος, άνθρωπος της οικογένειάς μας και αθλητής με αξιοσημείωτη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στα τμήματα Κ17 και Κ15 της Ακαδημίας μας, τα οποία θα πάρουν μέρος και φέτος στα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα της Super League για τη σεζόν 2023-24. 

Για τους παλαιότερους οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, όμως για τους νεότερους και κυρίως για τους αθλητές της Ακαδημίας μας αξίζει τον κόπο να επαναλάβουμε πως υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, έχει καταγράψει συνολικά 215 συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής ή Super League, άλλες 52 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε διασυλλογικό επίπεδο, ενώ είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με 35 συμμετοχές και 2 γκολ με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει πάλι κοντά στην ομάδα μας, υπηρετώντας την από θέσεις ευθύνης στην περιπέτειά της στα γήπεδα της Γ' Εθνικής. 

Με τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο και με την εν γένει προσωπικότητά του, ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει πολλά να προσφέρει στην Ακαδημία μας και να συμβάλει από την πλευρά του στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια, με μία σειρά από ενέργειες, για την αναβάθμισή της σε όλα τα επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια