Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο 7ο δημοτικό Νέας Σμύρνης ποδοσφαιριστές του Ιστορικού! (photos)

Το  7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης επισκέφτηκε ο Πανιώνιος

Το 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης επισκέφτηκε ο Πανιώνιος, με τους ποδοσφαιριστές Γεμιστό, Διονέλλη, Μπρέγκου και Φερεκίδη, προκειμένου να μοιράσει εισιτήρια για την μαθητική κερκίδα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά:

"Στo 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης βρέθηκαν σήμερα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσκαλώντας μαθητές και μαθήτριες στην αναμέτρηση της Κυριακής!

Τον Ιστορικό εκπροσώπησαν οι Γεμιστός, Διονέλλης, Μπρέγκου, Φερεκίδης, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Καμπάνταη Λεωνίδα, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές!
Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν αυτόγραφα καθώς επίσης και εισιτήρια για την αθλητική - μαθητική κερκίδα του γηπέδου μας την Κυριακή.
Τέλος έκαναν δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου στο σχολείο με το σήμα του συλλόγου!
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συμβολή του στο να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, τους δασκάλους του σχολείου που μας υποδέχτηκαν με τόση χαρά καθώς επίσης και την κ. Ελένη Γρηγοριάδου για τις φωτογραφίες.
Την Κυριακή, η θύρα 7 του γηπέδου μας όπως έχει καθιερωθεί πλέον θα λειτουργήσει αποκλειστικά για αθλητές του Πανιωνίου και όλους τους μαθητές!
· Όλοι οι αθλητές-μαθητές θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 7 ΔΩΡΕΑΝ. Κάθε συνοδός τους θα προμηθεύεται από την ίδια θύρα ένα εισιτήριο στην τιμή των 5€.

· Όλοι οι προσερχόμενοι αθλητές και μαθητές στο γήπεδο από την θύρα 7 θα παραλαμβάνουν από την είσοδο έναν λαχνό και θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για δώρα από την εταιρεία Ligasport. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο.

· Σε περίπτωση που κάποιο παιδί χρειαστεί τουαλέτα, θα υπάρχει στη θύρα 7 άτομο του προσωπικού μας που θα το συνοδεύσει στην αίθουσα Πεντζαρόπουλος.
Φροντίζουμε κάθε αγωνιστική το σπίτι μας να είναι ολοένα και πιο φιλόξενο, για όλους τους φιλάθλους και ειδικά για τους πιο… απαιτητικούς που είναι τα παιδιά! "




Δεν υπάρχουν σχόλια