Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: «Διπλό» με... πεντάρα στη Νίκαια επί του Ιωνικού!

Με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα

Με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Π. Νικολαΐδης» της Νίκαιας το πρωί του Σαββάτου (16/9) και μπήκε με θετικό τρόπο στο Πρωτάθλημα της Super League K17 για τη σεζόν 2023-24. 

Η ομάδα επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 του Ιωνικού ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο που είχε καλό ρυθμό και πολλές μονομαχίες. 

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με άψογο διαγώνιο πλασέ του Λακατή (0-1), ενώ στο 26' ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον εξερχόμενο Μαλικούρη και με λόμπα σημείωσε το 0-2, αξιοποιώντας ιδανική ασίστ στον χώρο από τον Οθωναίο. 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 35ο λεπτό σε στατική φάση, όπου η πολύ καλή εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και το γύρισμα με κεφαλιά έδωσαν τη δυνατότητα στον Λεμονίδη από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. 

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε και πάλι στον Πανιώνιο, ο οποίος απέκτησε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ψύχραιμο πλασέ του Θωμάκου σε αντεπίθεση στο 41' (1-3). 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός πέτυχε το 2-3 με πέναλτι του Λεμονίδη, το οποίο υποδείχθηκε σε χέρι του Πρίφτη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Οθωναίος με αριστερό σουτ έγραψε το 2-4, με την ομάδα του Λαμπαδινου να ελέγχει στη συνέχεια το παιχνίδι και να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να απειλήσει. Στο 92ο λεπτό ο Γιαλλάφος έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με δυνατό σουτ από πλάγια θέση για το 2-5. 

*Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου εύχεται ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικός Νικαίας Ακαδημίες Ποδοσφαίρου , Παύλο Σιταρίδη, ο οποίος είχε μία άτυχη στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του σε διεκδίκηση της μπάλας, βρέθηκε στο έδαφος με συνέπεια να αντικατασταθεί αναγκαστικά και να υποβληθεί σε πέντε ράμματα στο κεφάλι. Επίσης, ο Πανιώνιος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της Νίκαιας για τη φιλοξενία.

*Η επόμενη ανανμέτρηση για τον Πανιώνιο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (23/9) στις 12:30 στο γήπεδο Καλαμακίου, όπου θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική, στον 1ο όμιλο της α' φάσης του φετινού Πρωταθλήματος. 

Διαιτητές: Σιμιτζής, Αλεξόπουλος-Σταυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Άρης Κατοπώδης): Μαλικούρης (46' Γρηγοριάδης), Ντόκος, Χαρακάκος, Γ. Μάλλης, Διόλης, Σιταρίδης (15' λ.τρ. Ξυλαρδιστός), Γιανταμίδης (60' Αθανασιάδης), Α. Μάλλης, Δουλγεράκης (60' Φραγκάκος), Λεμονίδης, Κούτρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Λαμπαδινός): Μαραβέγιας, Λακατής, Σακολλάρι (52' Μπινάτσης), Πρίφτι, Παλαιολόγος, Κυριακάκης, Μούζος, Σαϊνίδης (52' Βαμβούκος), Θωμάκος (73' Γιαλλάφος), Οθωναίος (72' Μπεχράκης), Παπαδόπουλος (52' Θεοχαρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια