Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tιέμι: «Χαρούμενη στον Πανιώνιο - Θα δουλέψουμε σκληρά για την άνοδο»

Ο  Πανιώνιος  έχει προσθέσει στο ρόστερ του μία σπουδαία πασαδόρο που διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο

Ο Πανιώνιος έχει προσθέσει στο ρόστερ του μία σπουδαία πασαδόρο που διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του παγκοσμίου βόλεϊ. 

Ο λόγος για την Άνα Τιέμι, η οποία είναι έτοιμη να βοηθήσει τον Ιστορικό να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Volley League.

Η έμπειρη Βραζιλιάνα δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ερχομό της στην Ελλάδα και στην «κυανέρυθρη» οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μεταγραφή της στον Πανιώνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Ήθελα πάντα να παίξω στην Ελλάδα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία καλή σεζόν. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σαν σύνολο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να νικάμε και να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δουλέψουμε και εύχομαι πως θα πετύχουμε».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα εμπειρία. Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να μας υποστηρίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια