Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεμoύδιασμα με φιλική... πεντάρα!

Την ευκαιρία να... ξεφύγουν από το καθημερινό απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων είχαν την Τετάρτη (9/8) οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. 

Την ευκαιρία να... ξεφύγουν από το καθημερινό απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων είχαν την Τετάρτη (9/8) οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, όπου υποδέχτηκε στη Νέα Σμύρνη την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. 

Ο Έλληνας coach είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του αγωνιζόμενους, όμως είναι δεδομένο πως τα.. πόδια είναι ιδιαίτερα βαριά εξαιτίας της κόπωσης των προπονήσεων. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος σημείωσε τρία τέρματα. Στο 2ο λεπτό ο Ιγνατίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 9' ο Μπρέγκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, με τον Ιγνατίδη ξανά στο 27' με εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητης του Ιστορικού άλλαξε εντελώς την ενδεκάδα, με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Οι κυανέρυθροι σημείωσαν δύο ακόμα τέρματα. Αρχικά σκόραρε ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής και το τελικό 5-0 ο Τσιμπόκας. 

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Σκαφίδας, Διονέλλης, Ζούλιας, Καλύβας, Χοτζάλι, Στούπης, Μπρέγκου, Χριστόπουλος, Κουφουδάκης, Ιγνατίδης, Γεμιστός

Έπαιξαν και οι: Παχατούρας, Παυλάκης, Γκίνο, Ποτουρίδης, Φερεκίδης, Παπαδόπουλος, Γροντής, Εμπρά, Μπουρλάκης, Τσιμπόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια