Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκινάει o Πανιώνιος!

Την Δευτέρα (21/8) ξεκινάει την προετοιμασία του ο μπασκετικός Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν

Την Δευτέρα (21/8) ξεκινάει την προετοιμασία του ο μπασκετικός Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: 

"Στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας», την Δευτέρα 21/8 και ώρα 15:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση των μελών της ομάδας ώστε να αρχίσει η δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μόνο η πρώτη προπόνηση της σεζόν θα είναι «ανοιχτή» για τον κόσμο, όπως συναποφάσισαν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Είναι μια ενέργεια που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου οι φίλοι του Πανιωνίου να δουν άμεσα από κοντά την ομάδα και τους παίκτες αλλά και για να εκφραστούν τα ευχαριστήρια προς εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν στην αγωνιστική σεζόν των δύο τίτλων (2022-2023) που προηγήθηκε.

Θεωρούμε δε ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν δυναμικό «παρών» κοντά στην ομάδα.

Υπογραμμίζουμε ότι ΜΟΝΟ η πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (21/8) θα είναι «ανοιχτή» για το κοινό. Στις επόμενες δε θα ισχύει το ίδιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ενημερώσεις τόσο για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων όσο- φυσικά- και για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024."

Δεν υπάρχουν σχόλια