Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η οικογένεια του Πανιωνίου πενθεί για τον άδικο χαμό του Mιχάλη»

Το δικό του μήνυμα σχετικά με το τραγικό γεγονός της απώλειας της ζωής του φίλου της ΑΕΚ

Το δικό του μήνυμα σχετικά με το τραγικό γεγονός της απώλειας της ζωής του φίλου της ΑΕΚ από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έστειλε ο Πανιώνιος. 

Αναλυτικά:

"Ο θάνατος του φίλου της ΑΕΚ, με αυτό τον αδιανόητο τρόπο, ήρθε να προστεθεί ως κρίκος σε μια αλυσίδα που αντί να σπάσει, μεγαλώνει συνεχώς. Για αυτή την αλυσίδα, οι ευθύνες δεν εξαντλούνται μόνο στους φυσικούς αυτουργούς. Κομβόι ατόμων με άγρια ένστικτα και δολοφονικούς σκοπούς, διέσχισε ανενόχλητο όλη τη χώρα και έφτασε έξω από ένα γήπεδο εντός της πρωτεύουσας, προκαλώντας αιματηρά επεισόδια και αφαιρώντας εν τέλει τη ζωή από έναν νέο άνθρωπο. 

Σε μια περίοδο όπου η απογοήτευση είναι διάχυτη σε μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού, η ανάγκη να παραμείνει αδιαπραγμάτευτη η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ακόμη πιο μεγάλη. Και η απαίτηση για την προστασία της είναι αυτονόητη και χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές. 

Η οικογένεια του Πανιωνίου πενθεί για τον άδικο χαμό του Μιχάλη και στέλνει τις σκέψεις της στους δικούς του ανθρώπους, που στάθηκαν εκείνοι αυτή τη φορά οι "άτυχοι" της χώρας να πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με ερωτήματα τα οποία παραμένουν σταθερά αναπάντητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια