Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική... τεσσάρα για τον Iστορικό!

Ευρεία φιλική νίκη πέτυχε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 4-1 του Εθνικού στη Νέα Σμύρνη.

Ευρεία φιλική νίκη πέτυχε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 4-1 του Εθνικού στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι, στο τρίτο τους φιλικό ματς στην περίοδο της προετοιμασίας τους, έδειξαν κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα, σκόραραν τέσσερα τέρματα και εισέπραξαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, με τον Πανιώνιο στη συνέχεια να ανεβάζει τον ρυθμό του.

Αρχικά, στο 15' απείλησε ο Ποτουρίδης και περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ. Ο Διονέλλης έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ "έγραψε" το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν... ταχύτητα, με τον Πανιώνιο στο 59' να κάνει το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεμιστού, ενώ ο Εθνικός μείωσε στο 70' με τον Κυριαζή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός Εμπρά με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε εύστοχα ο Γκίνο και έκανε το 3-1.

Το σκορ όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς ο Χριστόπουλος με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 4-1 του Ιστορικού.

Να σημειωθεί ότι το φιλικό ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν και στην διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα τον ίδιο στόχο, την άνοδο!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Διονέλλης (65' Παυλάκης), Χοτζάλι (80' Παπαδόπουλος), Καλύβας (45' Ζούλιας), Ποτουρίδης (80' Τσιμιδόπουλος), Μπρέγκου (74' Φερεκίδης), Στούπης (45' Χριστόπουλος), Γροντής (45' Γκίνο), Μπουρλάκης (74' Κουφουδάκης), Γεμιστός (74' Εμπρά), Ιγνατίδης (65' Τσιμπόκας). 

Photo: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια