Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Iδρυση ποδοσφαιρικής ακαδημίας κοριτσιών στον Πανιώνιo!

Ανακοίνωση από τον Πανιώνιος ΓΣΣ:  

Ανακοίνωση από τον Πανιώνιος ΓΣΣ:  

Αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση τμήματος κοριτσιών, υλοποιώντας μία ευρέως εκπεφρασμένη επιθυμία και σε μία εποχή όπου το Ποδόσφαιρο Γυναικών αποκτά τη δική του θέση στον Παγκόσμιο αθλητισμό.

Η αρχή θα γίνει με τη δημιουργία γκρουπ χαμηλών ηλικιών, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για την εξέλιξη του αθλήματος στον Σύλλογό μας.
Η Ακαδημία μας έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μαρίνα Γεωργακοπούλου, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη προπονήτρια του νέου τμήματος. Πλήρες βιογραφικό της Κας Γεωργακοπούλου παρατίθεται στο τέλος της παρούσας ανάρτησης.
Τα ενδιαφερόμενα κορίτσια, γεννηθέντα από το 2010 και μετά, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Ποδοσφαίρου, στο στάδιο του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης, για τις λεπτομέρειες της εγγραφής τους, όπως και για τυχόν άλλες πληροφορίες σχετικές με το νέο τμήμα.

Αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο αθλητικό σχολείο του ελληνισμού!

Βιογραφικό Μαρίνας Γεωργακοπούλου:

-Κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA C.
-Απόφοιτος του αγγλικού πανεπιστημίου του Σάντερλαντ, με μεταπτυχιακό τίτλο «Sport and Exercise Sciences» και με δημοσιευμένη διπλωματική εργασία στον τομέα της αθλητικής ψυχολογίας και προπονητικής.
-Προπονήτρια στις ακαδημίες κοριτσιών της ΑΕΚ Futsal, καθώς και του Εθνικού Πειραιώς
-Εν ενεργεία αθλήτρια και πρωταθλήτρια με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, με διακρίσεις και κατακτήσεις πρωταθημάτων στο παρελθόν με συλλόγους όπως ο Ατρόμητος και οι Boldon Ladies (αγγλική ομάδα).
-Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 3.000 μέτρα αντοχής και μέλος της εθνικής ομάδας νεάνιδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια