Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tέτοιες ώρες δεν υπάρχουν λόγια

Γράφει ο Μπασκετικός...

Γράφει ο Μπασκετικός...

Το κείμενο το είχα έτοιμο από το μεσημέρι της Τετάρτης αλλά αναγκάστηκα να το σβήσω. Και μέχρι να βρω τη δύναμη να γράψω, πέρασαν αρκετές ώρες.
Το σοκ ήταν μεγάλο. Έκανα ένα scroll down στη σελίδα της ομάδας μπάσκετ στο Facebook (Panionios Basketball) για να θυμηθώ πότε ανακοινώθηκε ο Μάρσαλ. Ήταν 15 Ιουλίου. Τότε που δήλωνε την ανυπομονησία του να παίξει για την ομάδα, αποφασισμένος να «κερδίσει» τον κόσμο και να έχει επιτυχίες.
Από τότε που είχε υπογράψει ο Αμερικανός, οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν παντού τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Στις συνομιλίες που είχαν κάνει μαζί του, για να ετοιμάσουν τα πάντα για την άφιξή του, γνώρισαν έναν άνθρωπο ήρεμο, χαρούμενο, ευγενικό, με σεβασμό.
Είναι ακριβώς οι πληροφορίες που είχαν πάρει από τον Αμύντα πριν αποσπάσουν υπογραφή. Τους είχαν πει τα καλύτερα. «Θα τρελάνει τον κόσμο με τη συμπεριφορά του, είναι το καλύτερο παιδί». Αυτά έλεγαν.
Ένα παιδί που δυστυχώς τα έφερε έτσι η μοίρα να μην το γνωρίσουμε ποτέ και να χάσει τη ζωή του τόσο νωρίς, τόσο άδικα! Πόσο μεγάλος είναι ο πόνος όταν χάνονται νέοι άνθρωποι, με όνειρα για τη ζωή.
Είναι οι στιγμές που θέλεις να το φιλοσοφήσεις και να σκεφτείς ότι δε χρειάζεται τοξικότητα στη ζωή μας ούτε και να στενοχωριόμαστε με μικροπράγματα, ασήμαντα και ανώφελα.
Μια πρόταση θα κάνω στην ομάδα: Να ετοιμαστεί φανέλα με το όνομα του Μάρσαλ και να βρίσκεται απλώς σε μια θέση του πάγκου σε κάθε αγώνα. Θα είναι φόρος τιμής για το παιδί που χάθηκε τόσο νέο και δεν πρόλαβε να φορέσει την ιστορική φανέλα.
Αιωνία σου η μνήμη «Ντι».

Δεν υπάρχουν σχόλια