Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tώρα OΛΟΙ θέλουν τον Πανιώνιο

Γράφει «Ο Μπασκετικός»...

Γράφει «Ο Μπασκετικός»...

Η απόκτηση του Νίκου Γκίκα δεν ήρθε απλώς να «ταράξει τα νερά της Elite League» όπως έγραψαν κάποιοι, αλλά και της Basket League. Αν εξαιρέσουμε- ας πούμε- τους δύο που έχουν πάρει «αποκλειστικότητα» την Euroleague, για βρείτε μου μια ομάδα που δε θα ήθελε τον Γκίκα στο ρόστερ της.

«Καμία» είναι η προφανής απάντηση. Όμως ο Νίκος, είδε το πεπρωμένο του. Είκοσι χρόνια και βάλε κάτοικος Νέας Σμύρνης, σα να γνώριζε ότι κάποτε θα ερχόταν στην αγκαλιά μας. Και γι’ αυτό δεν υπολόγισε ότι αν κι εν ενεργεία διεθνής (για τα προκριματικά, τα λεγόμενα «παράθυρα») θα κατέβαινε κατηγορία.

Να ήταν ο μοναδικός; Στην περσινή χρονιά, που κατέληξε στο θρίαμβο του double υπήρξαν παίκτες που δεν είχαν παίξει ποτέ στην Β’ Εθνική. Πρώτος και καλύτερος ο Βεργίνης, ο αρχηγός της ομαδας. Μετά ο Σάχπα ή ο Αντωνάκης και ο Στάθης όπως και ο Αντώνης. Δέχθηκαν να πάνε στην Β’ Εθνική μόνο και μόνο για τον Πανιώνιο.

Γιατί διέβλεψαν την προοπτική. Και κατάλαβαν πόσο σημαντικό θα ήταν και για τους ίδιους να είναι παρόντες στη μεγάλη επιστροφή.

Που φάνηκε εκείνο το απόγευμα στην Κρήτη, όταν ένα τυχερό σουτ με το πόδι στο στυλ πελαργού (του Στρέλνιεκς) έσωσε την ΑΕΚ. Όμως και πάλι κατάλαβαν όλοι ότι ο Πανιώνιος έρχεται. 

Γιατί τώρα ΟΛΟΙ θέλουν να έρθουν στον Πανιώνιο. 

Παιδιά, είμαστε εδώ. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Κανείς δεν είναι μόνος του. Βλέπετε τι γίνεται κι όσο διαβάζετε τα panionianea.gr θα ενημερώνεστε με ακρίβεια κι εγκυρότητα. Τα λέει και στο ραδιόφωνο ο Γιώργος.

Με όλο το σεβασμό στα παιδιά και στην πορεία τους, ούτε Σαλούστρος υπάρχει στο πλάνο ούτε και Καββαδάς. Και είναι άδικο και για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν.

Ακόμα είναι τρεις κινήσεις αυτές που θα γίνουν όπως μαθαίνω. Θα τις μάθετε κι εσείς.

Δύναμη και πίστη. Για όσα περιμένουμε να έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια