Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν oι oμάδες φτιάχνονται με πράξεις, όχι με λόγια

Γράφει ο Μπασκετικός...

Γράφει ο Μπασκετικός...

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για την ομάδα μπάσκετ, καθώς είναι αλήθεια ότι η επικείμενη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη έκανε τα πράγματα ακόμα καλύτερα.
Κι απέδειξε περίτρανα, για ακόμα μια φορά, ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πολύ δε περισσότερο ότι δε χρειάζεται να βροντοφωνάξεις «ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» αφού έρχονται οι πράξεις για να αποκαλύψουν. Όταν υπάρχουν έργα, τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία.
Στο δρόμο της ταπεινότητας και των έργων που ακολουθούν ο Θοδωρής Μικρόπουλος και ο Παναγιώτης Ηλιάδης οφείλουμε να βαδίσουμε όλοι. Δε μιλούν συχνά, σχεδόν σπάνια. Και γιατί να το κάνουν όταν οι πράξεις επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή τους;
Το ακόμα καλύτερο, όμως είναι ότι ο Πανιώνιος χτίζεται και για του χρόνου, ελπίζουμε και πιστεύουμε, στην Basket League. Υπάρχει κορμός Ελλήνων παικτών επάνω στον οποίο μπορείς να βασιστείς κι απλώς να προσθέσεις μερικά απαραίτητα κομμάτια.
Ειλικρινά δε γνωρίζω τι μπορούμε να ζηλέψουμε εμείς, σε ό,τι αφορά στους Έλληνες, από τις ομάδες της Basket League. Κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει πλάνο, συγκεκριμένο και όχι ενέργειες εντυπωσιασμού ή «νεοπλουτισμού».
Να σας πω την άποψή μου, πολύ θα το γούσταρα να βλέπω μόνο Έλληνες στη 12άδα. Πρώτης γραμμής είναι όλοι, άλλωστε. Και μακάρι να γίνει.
Και κάτι τελευταίο.
Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος είναι η σημαία, το σήμα κατατεθέν, το σημείο αναφοράς, η Ιστορία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι όταν βλέπεις ένα τμήμα να επιστρέφει στον ίσιο δρόμο και να ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερα πράγματα, δε μπορείς παρά να σκέφτεσαι ένα πράγμα:
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ. Στον ιστορικό μας χώρο. Που ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ. Μήπως να πιέσουμε όλοι ώστε να προχωρήσει το έργο με γοργούς ρυθμούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια