Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H συμφωνία με τον Γεωργιάδη και το... προπονητικό του προφίλ!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το story της συμφωνίας με τον νέο τεχνικό του Ιστορικού και τα προπονητικά χαρακτηριστικά του 43χρονου coach! 

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το story της συμφωνίας με τον νέο τεχνικό του Ιστορικού και τα προπονητικά χαρακτηριστικά του 43χρονου coach! 

Ο Κώστας Γεωργιάδης αποτελεί τον... εκλεκτό του Πανιωνίου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι των κυανέρυθρων τις τελευταίες εβδομάδες είχαν επικεντρωθεί στο θέμα του νέου προπονητή και αφού μελέτησαν αρκετές περιπτώσεις, τελικά κατέληξαν στον Θεσσαλονικιό τεχνικό. 

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής τα τελευταία 24ωρα πραγματοποίησαν συναντήσεις μαζί του, οι οποίες όπως φάνηκε (εκ του αποτελέσματος) πήγαν ιδιαιτέρως καλά, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε οριστική συμφωνία.

Οι κυανέρυθροι είχαν θέσει ως στόχο να βρουν έναν φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος παράλληλα θα διαθέτει και τις απαραίτητες εμπειρίες. Ένας τέτοιος είναι ο Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην superleague 2, σε Βέροια και Ηρακλή. Μάλιστα, λίγο έλειψε και φέτος να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αφού ήταν μια ανάσα από την Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς να επιθυμούν την συνεργασία μαζί του, χωρίς ωστόσο τελικά να επιτυγχάνεται.

Ποδόσφαιρο... κυριαρχίας!

Ποιο είναι όμως το ποδοσφαιρικό προφίλ του Γεωργιάδη; 

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε, ο 43χρονος coach αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατόχης, να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να είναι ιδιαίτερα πιεστική προς τον αντίπαλο.

Έχει το πνεύμα του νικητή και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να βγάζουν ένταση, πάθος και θέληση στα παιχνίδια.

Αυτά είναι κάποια από τα προπονητικά του χαρακτηριστικά, τα οποία προφανώς και άρεσαν στην διοικούσα επιτροπή του Πανιώνιου και έτσι οι δύο πλευρές έφτασαν στην επίτευξη της συνφωνίας 

Εμείς δεν έχουμε παρά μόνο να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, καλή δουλειά και επίτευξη του μοναδικού στόχου, της ανόδου!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια