Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Eφυγαν» σε χρόνο ρεκόρ τα 133 διάρκειας - Η διάθεση συνεχίζεται

«Φτερά» έκαναν τα 133 εισιτήρια διαρκείας σε προνομιακή τιμή που τέθηκαν την Πέμπτη (20/7) στην διάθεση του κόσμου του Πανιωνίου.

«Φτερά» έκαναν τα 133 εισιτήρια διαρκείας σε προνομιακή τιμή που τέθηκαν την Πέμπτη (20/7) στην διάθεση του κόσμου του Πανιωνίου.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση:

«Μαζί για την επιστροφή»

Τα πρώτα 133 εισιτήρια διαρκείας σε προνομιακή τιμή για τους φιλάθλους μας εξαντλήθηκαν σε μόλις 42 λεπτά.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ με σεβασμό προς όλους όσους έχουν προγραμματίσει την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για σήμερα, θα διατηρήσει την προσφορά σε προνομιακή τιμή μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21.00, ανεξάρτητα από το πέρας της προθεσμίας.
Από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στις κανονικές τους πλέον τιμές, με την διάθεση να συνεχίζεται, κανονικά, από το Panionios official store (Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00).
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ανά θύρα ορίζονται ως εξής:
-θύρα 2: 70€
-θύρα 4: 90€
-θύρα 5-6: 150€
-θύρα vip: 300€
Η θύρα 7 θα αποτελέσει αποκλειστικά μαθητική κερκίδα, στην οποία θα υπάρχει πάντα χώρος για όλους τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής καθώς και για όλους τους αθλητές των ακαδημιών μας, με μοναδικό στόχο να είναι κάθε Κυριακή γεμάτη μπολιάζοντας τη νέα γενιά με τις αξίες και τα ιδανικά του Πανιώνιου!
Ειδική τιμή για τις κάτωθι κατηγορίες (ανάπηροι, άνεργοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, κάτοικοι επαρχίας-εξωτερικού και εργαζόμενοι στον ΠΓΣΣ) έχει οριστεί στα 30€ για τις θύρες 2 και 4.
Με κάθε αγορά διαρκείας κερδίζετε δωροκάρτα αξίας 10€ για αγορά της μιας από τις τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας!
Σύντομα θα υπάρξει νέα ενημέρωση για εξασφάλιση θέσης και διαδικτυακά!
Θα χαρούμε να σας έχουμε δίπλα μας και η Νέα Σμύρνη να αποτελέσει το κάστρο μας που ΜΑΖΙ θα χαράξουμε τον δρόμο για την δίκη μας επιστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια