Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η 12αδα του Πανιωνίου στην Elite League

Με την απόκτηση του Μάρσαλ ο Πανιώνιος ουσιαστικά ολοκλήρωσε το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, καθώς η δωδεκάδα... γέμισε! 

Με την απόκτηση του Μάρσαλ ο Πανιώνιος ουσιαστικά ολοκλήρωσε το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, καθώς η δωδεκάδα... γέμισε! 

Οι κυανέρυθροι κινήθηκαν πολύ δυνατά στο μεταγραφικό "παζάρι" και δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, το οποίοι μοιάζει ικανό να πρωτασγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Elite League (Α2).

Φυσικά, οι μεταγραφικές κινήσεις των Γκίκα, Κακλαμανάκη ήταν αυτές που ξεχώρισαν, διότι πρόκειται για παίκτες που προέρχονται από το... υψηλό ράφι της Basket League, με τον Πανιώνο να καταφέρνει να τους φέρνει στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας "σεισμό" στην κατηγορία! 

Από εκεί και πέρα, στα κυανέρυθρα ντύθηκε ο πολύ ικανός Αμερικανός Μάρσαλ και οι Μιλεντίγεβιτς, Δημητρακόπουλος, Βύρλας. Παράλληλα, παίκτες του Ιστορικού παρέμειναν οι Σκάνδαλος, Βεργίνης, Στ. Παπαδιονυσίου, Αντωνάκης, Χάλαρης και Σαχπατζίδης, οι οποίοι την περασμένη σεζόν έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο του Πανιωνίου.

Η δωδεκάδα του ρόστερ, λοιπόν, ολοκληρώθηκε και πλέον ίσως προστεθεί στην ομάδα κάποιος νέος αθλητής. 

Αναλυτικά το ρόστερ του Ιστορικού ανά θέση: 

  1. ΓΚΙΚΑΣ - ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ
  2. ΒΕΡΓΙΝΗΣ - ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ - ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΜΑΡΣΑΛ 
  4. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ - ΧΑΛΑΡΗΣ
  5. ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ - ΒΥΡΛΑΣ - ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ
Προπονητής: ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια