Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην τελική ευθεία για πρoπoνητή

Εβδομάδα εξελίξεων, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. 

Εβδομάδα εξελίξεων, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. 

Οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους για τον πάγκο του Ιστορικού.

Μαλιστα, μετά το τέλος και της Super League 2, οι κυανέρυθροι θα μπορούν να μιλήσουν και σε πιο προχωρημένο επίπεδο με τεχνικούς που αρέσουν από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Όπως ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας, ένας τέτοιος προπονητής είναι (και) ο Πάρης Ανδράλας, ο οποίος αποχώρησε από την Προοδευτική και αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή περίπτωση για τον Πανιώνιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως, ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ανθρώπους των κυανέρυθρων να έχουν ψηλά στην σχετική τους "λίστα" και άλλα δύο-τρία ονόματα προπονητών που εξετάζονται σοβαρά. 

Όπως και να έχει σύντομα αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα, ώστε μετά να "τρέξει" και ο σχεδιασμός του νέου ροστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια