Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στην τελική φάση της συμφωνίας» | «O Μίλωνας είναι δίπλα στον Πανιώνιο!»

Την είδηση πως ο Πανιώνιος -εκτός απροόπτου- θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο «Κροίσος Πέρσης» επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης στα panionia...

Την είδηση πως ο Πανιώνιος -εκτός απροόπτου- θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο «Κροίσος Πέρσης» επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης στα panionianea.gr.

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι δύο ομάδες βρίσκονται «στην τελική φάση της συμφωνίας», ενώ συμπλήρωσε πως ο Μίλωνας πάντα βρίσκεται δίπλα στον Πανιώνιο.

Αρχικά, σχετικά με το αν ο Ιστορικός θα αγωνιστεί στην έδρα του Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Elite League, ανέφερε: «Θα εξαρτηθεί από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του Πανιωνίου. Είμαστε στη τελική φάση της συμφωνίας", ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Εγώ προσωπικά και ο Μίλωνας στο σύνολο του, πάντα είμαστε δίπλα στον Πανιωνιο και το έχουμε αποδείξει διαχρονικα. Οι δυο σύλλογοι είναι ο αθλητικός πλούτος της Νέας Σμύρνης με ό,τι ο καθένας σηματοδοτεί. Ο Πανιώνιος με την τεράστια ιστορία της Ιωνίας και ο Μίλωνας το παιδί της Νέας Σμύρνης, έχοντας καταστήσει τη Νέα Σμύρνη «πρωτεύουσα» του Ελληνικού αθλητισμού! Έτσι πρέπει να υπάρχει και υπάρχει αλληλοβοήθεια για την επίτευξη του κοινού σκοπού και στόχου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια