Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρος και επίσημα o Ουκρόπινα!

Παίκτης του Ιστορικού με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη (01/06) ο  Αλέξα Ουκρόπινα.

Παίκτης του Ιστορικού με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη (01/06) ο Αλέξα Ουκρόπινα.

Ο 24χρονος διεθνής Μαυροβούνιος πολίστας έδωσε οριστικά τα χέρια μες τους ανθρώπους του Πανιωνίου και έρχεται στη Νέα Σμύρνη για να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κώστα Δήμου! 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου: 

"Το χτίσιμο της ομάδας των Ανδρών συνεχίζεται με την απόκτηση του διεθνή Μαυροβούνιου αμυντικού Aleksa Ukropina. 

Ο 24χρονος Ukropina (γεννηθείς το 1998 στο Βελιγράδι), με ύψος 1.96 m και βάρος 96 Kgr παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό. Έχει αγωνιστεί στις Jadran Herceg Novi το διάστημα 2013 – 2018 (έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου), OSC Budapest το διάστημα 2018 – 2020 και VK Radnicki Kragujevac το διάστημα 2020 έως σήμερα (έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο στο πρωτάθλημα Σερβίας). Με τις ομάδες του έχει συνεχείς συμμετοχές στις διοργανώσεις LEN Champions League, LEN Europe Cap και Adriatic water polo league. 

Είναι διεθνής με την ομάδα του Μαυροβουνίου από το 2014 με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα Νέων-Ανδρών (Χρυσό μετάλλιο σε FINA Men's Water Polo World League Super Final 2021, χρυσό μετάλλιο σε FINA Men's Water Polo Olympic Games Qualification Tournament 2020, ασημένιο μετάλλιο σε FINA Men's Water Polo World League European Qualification 2020, ασημένιο μετάλλιο σε FINA World Men's Youth Water Polo Championships 2016) και Ολυμπιακούς Αγώνες (2020).

Ο διεθνής Μαυροβούνιος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας μας για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Aleksa καλώς όρισες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια