Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πυροδοτεί τη «βόμβα» με Γκίκα ο Iστορικός! (pic)

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Γκίκας.

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Γκίκας.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία τεράστια -για τα δεδομένα της Α2- μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως είναι ο Ιστορικός, καθώς όλα δείχνουν πως ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο διεθνή γκαρντ.

Χωρίς αμφιβολία οι κυανέρυθροι με την απόκτηση του πολύ ικανού αθλητή δείνχουν ξεκάθαρα τις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχουν για το πρωτάθλημα της Α2, ενώ παράλληλα κάνουν μία ακόμα δήλωση πως «επέστρεψαν» στο ελληνικό μπάσκετ, όπως ακριβώς τους αρμόζει, ως πρωταγωνιστές! 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκίκας μέτρησε 121 πόντους, 66 ριμπάουντ και 69 ασίστ σε 25 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας. Αντίστοιχα, στο EuroCup είχε 5.2 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.6 τελικές πάσες ανά 17 αγωνιστικά λεπτά σε 18 παιχνίδια.

Ο Γκίκας δεδομένα θα μπορούσε να παίξει σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Basket League, αφού οι Έλληνες πρώτης γραμμής είναι μετρημένοι, όμως -όπως όλα δείχνουν- προτίμησε να αγωνιστεί στον Ιστορικό Πανιώνιο, παρά το γεγονός πως θα κατέβει μία κατηγορία, καθώς βλέπει πως ο σύλλογος βγάζει υγεία και έχει προοπτική και μεγάλες φιλοδοξίες.

Μάλιστα, ουσιαστικά και ο Πανιώνιος μπορούμε να πούμε πως επιβεβαιώνει το μεγάλο deal, αφού με ένα σχετικό ποστάρισμα στο facebook, φωτογράφισε την απόκτηση του διεθνή γκαρντ. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφική... βόμβα, με την λέξη "έρχεται" να συμπληρώνει την σχετική δημοσίευση...



Δεν υπάρχουν σχόλια