Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

EΠΙΣΗΜΟ: Αυτή είναι η νέα διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου!

Η νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έγινε γνωστή και επίσημα  το βράδυ της Τετάρτης (07/06).

Η νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έγινε γνωστή και επίσημα  το βράδυ της Τετάρτης (07/06).

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τους ανθρώπους που θα αποτελούν τη νέα διοικούσα επιτροπή και οι οποίοι θα λειτουργήσουν διοικητικά και οργανωτικά την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Ζαχαρόπουλος, Κίκερης, Μπίλιος και Κάτζος είναι οι τέσσερις που αναλαμβάνουν τα... ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με μοναδικό στόχο βέβαια να καταφέρει (επιτέλους) ο Ιστορικός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ως ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνιου Γ.Σ. Σμυρνης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα διαμορφώσει αγωνιστικά αλλά και θα λειτουργήσει διοικητικά και οργανωτικά την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Δ.Ε. αποτελείται από τους κυρίους Ζαχαρόπουλο Νικόλαο, Κίκερη Λευτέρη, Μπίλιο Μάριο και Κάτζο Σάκη.
Θεσμικά θα παρακολουθεί και ο Ερασιτέχνης του Συλλόγου την εξέλιξη των διαδικασιών για την ορθή λειτουργία του τμήματος.
Ως διοικούσα επιτροπή θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας πως η σκληρή δουλειά για τον μοναδικό στόχο που μπορεί να έχει σε αυτές τις κατηγορίες ο Πανιώνιος, έχει αρχίσει και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις τόσο για αγωνιστικά θέματα, όσο και οργανωτικά εν όψει της νέας περιόδου!
Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΕ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια