Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σήκωσε την... κούπα! | «Η σεζόν έκλεισε με ένα τεράστιο χαμόγελο» (photos)

Την... κούπα του πρωταθλητή σήκωσαν οι άνδρες του Βόλεϊ του Ιστορικού. 

Την... κούπα του πρωταθλητή σήκωσαν οι άνδρες του Βόλεϊ του Ιστορικού. 

Οι κυανέρυθροι την φετινή σεζόν πραγματοποίησαν μία εξαιρετική χρονιά, πέτυχαν την άνοδο στην Pre League, χάνοντας μόλις ένα παιχνίδι ολόκληρη τη σεζόν.

Στο γήπεδο "Α. Κορωναίος" διοργανώθηκε μία εκδήλωση εξαιρετικά αφιερωμένη στην ομάδα του Αργύρη Ψάρρα, όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή απονομής του τροπαίου.

Οι παίκτες του Πανιωνίου... σήκωσαν την κούπα, με όλη την κυανέρυθρη οικογένεια να δίνει το "παρών"! 

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε και σε κάποιες βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν: Το παιδικό τμήμα βόλεϊ για την κατάκτηση της 3ης θέσης, οι Παγκορασίες που τερμάτισαν στην 2η θέση, οι εθελοντές του τμήματος της φετινής σεζόν και τα παιδιά που βοηθούσαν κατά την διάρκεια των αγώνων (ballboys-ballgirls).

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο αθλητής του Πανιωνίου, Μάριος Βλαβιανός, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2003, έκανε τις εξής δηλώσεις στα panionianea.gr: 

"Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου. Η σεζόν έκλεισε με ένα τεράστιο χαμόγελο, με πολλή συγκίνηση, για μια ομάδα, που μετατράπηκε σε μια πραγματική παρέα, μέσα σε 3 χρόνια. Ελπίζω το μέλλον, να μας φέρει κι άλλες τέτοιες στιγμές και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του τμήματος. Θέλω τέλος, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρχηγούς της ομάδας, Νίκο Σαλωνίτη και Θοδωρή Πλεμμένο, για την κίνηση να φωνάξουν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και εμένα, να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο του πρωταθλητή. Από τέτοιες μικρές ενέργειες, δείχνουμε το πόσο κοντά και το πόσο δεμένοι ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε".




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Νίκος Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια