Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή με τους νταμπλούχους του Πανιωνίου! | Βεργίνης, Σκάνδαλός, Λάζαρης στο Panionianea TV

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως... μπασκετική ήταν η Πανιώνια Εκπομπή της Πέμπτης (11/5), στην Web TV του panionianea.gr. 

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως... μπασκετική ήταν η Πανιώνια Εκπομπή της Πέμπτης (11/5), στην Web TV του panionianea.gr. 

Ο Γιώργος Καρμίρης είχε δίπλα του τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ του Πανιωνίου Δημήτρη Βεργίνη και τον παίκτη που σε κάθε αγώνα δίνει και την ψυχή του στο παρκέ Χρήστο Σκάνδαλο. Στην πορεία της εκπομπής στην παρέα μας προστέθηκε και ο νεαρός γκαρντ του Ιστορικού Αλέξανδρος Λάζαρης, αλλά και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σκούρτας.

Έγινε εφ' όλης της ύλης κουβέντα, με τα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές και φετινοί νταμπλούχοι να έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί πως η εκπομπή βγήκε ζωντανά από την αίθουσα "Πέτρος Λινάρδος" του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και είχαμε μαζί μας τα δύο πανέμορφα τρόπαια που κατέκτησε φέτος ο Πανιώνιος (Κύπελλο & πρωτάθλημα). 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 *Τα panionianea.gr ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για την παραχώρηση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια