Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς o Πανιώνιος

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Ιστορικός!

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Ιστορικός!

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 12-10 σε ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στον Πανιώνιο, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης της Α1 πόλο Ανδρών -που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League- το βράδυ του Σαββάτου (6/5).

Έτσι η "ελαφρά ταξιαρχία" πήρε το προβάδισμα 1-0 στις νίκες και ο Ιστορικός καλείται πλέον να ανατρέψει την κατάσταση. Ο δεύτερος αγώνας είναι την Τετάρτη 10/5, στις 20:30 στη Νέα Σμύρνη. Η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και είχε συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Στο 1:50 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο Γούνας κατάφερε να ισοφαρίσει τελευταία φορά, σε 9-9, για τον Πανιώνιο. Στην τελευταία περίοδο, ο Μπογκντάνοβιτς (κορυφαίος με 4 γκολ) στην κόντρα έγραψε το 10-9 για τον Απόλλωνα, ενώ στο 5:22 με τρομερή προσποίηση ο Χονδροκούκης έκανε το 11-9. Στο 4:00 και μετά από απόκρουση του Καβουσανού, ο Δημήτρης Μιτελούδης κάλεσε τάιμ άουτ. Έτσι, στο 3:37 ο Αλαμάνος με ωραίο σουτ από την περιφέρεια κατάφερε να γράψει το 12-9 για τον Απόλλωνα, με τον Μπιτάτζε να μειώνει στο 1:14 και στο τελικό 12-10.

Ο Απόλλων δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη, ενώ λόγω κόκκινης απουσίαζε ο Μόκκας. Για τον Πανιώνιο απουσίαζε ο Παπάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-10

Οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 3-3, 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μυρίλος, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 3, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής.

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δεν υπάρχουν σχόλια