Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία διαλόγoυ...»

Με αφορμή μία δημοσίευση του ΑΟ Μυκόνου, που άφηνε κάποιους υπαινιγμούς για την ατμόσφαιρα που υπήρξε στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο &...

Με αφορμή μία δημοσίευση του ΑΟ Μυκόνου, που άφηνε κάποιους υπαινιγμούς για την ατμόσφαιρα που υπήρξε στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο "Βαρίκας", ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. σεβόμενος τις Αρχές και τις Αξίες που πρεσβεύει αλλά με δεδομένη τη θέληση ΟΛΩΝ μας να διεξαχθεί και η αναμέτρηση της 6ης Μαϊου με τον ΑΟ Μυκόνου στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια, ανακοινώνει τα εξής:

1.Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου (πολύ δε περισσότερο διαδικτυακού) με κανέναν, καθώς υπάρχουν σοβαρότερες ασχολίες και δουλειές μπροστά μας ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου και κυρίως δε μας απασχολεί να επιδοθούμε σε αγώνα εντυπώσεων.

2.Συνιστούμε δε στους φίλους της ομάδας να κάνουν ακριβώς το ίδιο και να ασχολούνται μόνο με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Όπως έκαναν και στον αγώνα της 29ης Απριλίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια