Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περί δημoσιευμάτων...

Ένα δημοσίευμα που βγήκε τις τελευταίες ώρες στον... αέρα του διαδικτύου για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο δημιούργησε ερωτηματικά

Ένα δημοσίευμα που βγήκε τις τελευταίες ώρες στον... αέρα του διαδικτύου για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο δημιούργησε ερωτηματικά στον κόσμο του συλλόγου.

Τα panionianea.gr έκαναν σχετικό ρεπορτάζ, με την πλευρά του Πανιωνίου να διευκρινίζει πως  η ομάδα δεν έχει αλλάξει χέρια! Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκει στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένας σχεδιασμός με προφανείς ανάγκες για ενίσχυση σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να σχηματιστεί το νέο διοικητικό σχήμα, που εκτός από την εκπροσώπηση του ερασιτέχνη, έχει επιβεβαιωθεί η στήριξη όλων των περσινων χορηγών για να στηριχθεί το εγχείρημα, ενώ προστίθονται και νέοι σύμμαχοι τόσο χορηγικά όσο και διοικητικά. Αναμένεται με το επίσημο τέλος της φετινής σαιζόν στο τέλος Μαϊου, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, να ανακοινωθεί το νέο σχήμα της διοικούσας επιτροπής. 

Οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να έχουν επαφές και με άλλους ανθρώπους για το χορηγικό κομμάτι και άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι να γίνουν από φέτος αποφασιστικά βήματα σε όλους τους τομείς. 

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο πλέον έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα χρέη της ομάδας και όπως βγαίνει τόσο από το ρεπορτάζ, όσο και από τις ενημερώσεις που έχουν γίνει στις Γενικές συνελεύσεις, με την δουλειά των δικηγόρων του Ερασιτέχνη για τα χρέη προς τρίτους και με την ρύθμιση που πέρασε πριν δύο χρόνια για τα χρέη προς Εφορία και Ίκα, είναι σαφές πως ο Ιστορικός μπορεί να επιστρέψει πολύ πιο εύκολα πλέον στις επαγγελματικές κατηγορίες και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια