Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

LIVE Πανιώνια Εκπομπή με τους νταμπλούχους του Μπάσκετ!

Την Πέμπτη (11/05), στις 20:00, ζωντανά η νέα Πανιώνια Εκπομπή, μέσα από την Web TV του panionianea.gr στο youtube.

Την Πέμπτη (11/05), στις 20:00, ζωντανά η νέα Πανιώνια Εκπομπή, μέσα από την Web TV του panionianea.gr στο youtube.

Μία εκπομπή που όπως είναι λογικό και αυτονόητο θα είναι αφιερωμένη στον μπασκετικό Πανιώνιο. Μία ομάδα που φέτος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, κατέκτησε το "Unicef Trophy", κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτο όμιλο της Β' Εθνικής και φυσικά κόντρα στην Μύκονο πήρε το "εισιτήριο" για την άνοδο στην Elite League (Α2).

Ο Ιστορικός δημιουργήθηκε από την αρχή της σεζόν με έναν και μοναδικό στόχο. Αυτόν της ανόδου. Όλη η χρονιά κύλήσε ιδανικά, με τον Πανιώνιο να δείχνει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και στο τέλος απόλυτα δίκαια πανηγύρισε την άνοδο.

Στην Live Πανιώνια Εκπομπή, λοιπόν, μαζί μας θα είναι δύο από τους... στυλοβάτες της ομάδας, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα για να πετύχει ο Ιστορικός τον στόχο του. Ζωντανά μαζί μας θα είναι: Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου Δημήτρης Βεργνης και ο παίκτης που σε κάθε αγώνα έδινε και την ψυχή του στο παρκέ Χρήστος Σκάνδαλος.

Η εκπομπή θα είναι άκρως μπασκετική, θα γίνει εφ' όλης της ύλης κουβέντα και φυσικά οι κυανέρυθροι τηλεθεατές θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις τοποθετήσεις τους. 

Πέμπτη (11/05), στις 20:00, ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο Youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια