Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

EΠΣA: Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος η Κ18 του Iστορικού (video)

Επιτυχία για την Κ18 του Ιστορικού!

Επιτυχία για την Κ18 του Ιστορικού!

Έπειτα από έναν δυνατό και αμφίρροπο αγώνα που κράτησε με... κομμένη την ανάσα τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν στο β' γήπεδο της Αργυρούπολης, ο Πανιώνιος κατέβαλε με 2-1 την Καλλιθέα και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ! Τα παιδιά του Γιώργου Λαμπαδινού έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και πήραν δίκαια την πρόκριση για την ημιτελική φάση, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσουν τον Πανερυθραϊκό στο γήπεδο του Ρουφ το απόγευμα της Κυριακής (7/5).

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό όταν σε σέντρα του Φιλιππούση ο Εμπρά έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με υπέροχη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Καλλιθέα πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας δοκάρι σε σουτ του Χοτζάι, ο οποίος μάλιστα νικήθηκε από τον Καλόσακα και σε εκτέλεση πέναλτι λίγα λεπτά μετά. Τελικά, οι κυανόλευκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 38' με σουτ του Χοτζάι μετά από «ριμπάουντ» σε αρχική απόκρουση του Καλόσακα.
Οι κυανέρυθροι μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό. Ο Εμπρά υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή των αντιπάλων, πέρασε διαγώνια στον κενό χώρο για τον Γιασιά και εκείνος με ψύχραιμο αριστερό πλασέ σημείωσε το 2-1. Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε με επιτυχία το προβάδισμά του, κράτησε μακριά από την περιοχή του τον αντίπαλο που απείλησε σε δύο περιπτώσεις και πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τους «4»!
Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Ματσούκας-Βαμβακάς
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καλόσακας, Πολυχρόνης (77' Κολιολιός), Γιαουπάι (41' Γλυνός), Τσιμιδόπουλος, Ζιαμπάρας, Μπεχράκης, Φιλιππούσης (65' Λαύκας), Ντάφλας (24' Καραούλης), Εμπρά, Παπαδόπουλος, Γιασιάς (72' Θεοχαρόπουλος)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τσαπούρνης, Τζαφέρης (69' Παπουτσάκης), Αντωνάκος, Λάππας, Καλατζής, Παλάι (81' Νικολούλης), Χοτζάι, Μουσσάς, Τουλγέρογλου (52' Τσινάρη), Μπεζεριάνος (58' Μούτσης), Τσοκάνης (64' Ευσταθόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια