Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χορταστικό» το φιλικό με τον Eθνικό!

Φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο Πανιώνιος απέναντι στον Εθνικό, το απόγευμα της Παρασκευής (26/05).

Φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο Πανιώνιος απέναντι στον Εθνικό, το απόγευμα της Παρασκευής (26/05).

Ο Περικλής Παπαπαναγής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, ενώ αγωνίστηκαν και παιδιά από την Κ18 του συλλόγου, αλλά και κάποιο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. 

Η αναμέτρηση είχε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα με τους Αντωνίου, Σάμιο.

Στο δεύτερος μέρος ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με δύο δοκάρια και τρία γκολ!

Για τον Ιστορικό σκόραρε δύο φορές ο Γεωργούσης και μια φορά ο Κουφουδάκης.

Στους παίκτες που ξεχώρισαν, χωρίς αμφιβολία, ήταν ο νεαρός επιθετικός Εμπρά ο οποίος προέρχεται από την Κ18 του συλλόγου. O μικρός έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής, ήταν μέσα στις φάσεις και είχε και ένα δοκάρι. Το άλλο δοκάρι για τον Πανιώνιο το είχε ο Γεωργούσης.

Η αρχική ενδεκάδα του Περικλή Παπαπαναγή: Παχατούρας, Καρδάμης, Διονέλλης, Λίμα, Ζούλιας, Καλύβας, Γροντής, Μούντριχας, Μπρέγκου, Γκίνο, Τσιμπόκας.

Έπαιξαν και οι: Γεωργούσης, Μίχος, Παπαδάκης, Πριόνας, Κουφουδάκης, Παπαδόπουλος, Εμπρά, Τσιμιδόπουλος και κάοιοι υπό δοκιμή παίκτες.

Για τον Εθνικό ο Βαγγέλης Χαντές ξεκίνησε με τους: Πίνη, Παπαγγελή, Ζωγραφάκη, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Μαλάϊ, Λαμάϊ, Σταύρου, Σάμιο, Μακρυγιάννη και Αντωνίου.

Επαιξαν και οι: Ζαμάνης, Μαλάκης, Μπερνιδάκης, Καλύβας, Ρόϊμπας, Κούμπουλας, Δρόσης, Πλουμάτος και κάποιοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια