Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: Μία σπουδαία χρονιά που άφησε «γλυκόπικρη» γεύση

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πανιωνίου

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πανιωνίου:

Θα ήταν ψέμα αν ισχυριζόμασταν πως δεν μας στεναχώρησε το αποτέλεσμα στον τελικό του Πρωταθλήματος της Κ18 ΕΠΣΑ το απόγευμα της Κυριακής. 

Όσο στεναχωρημένοι νιώθουμε, όμως, άλλο τόσο υπερήφανοι είμαστε για αυτά τα παιδιά, που ολόκληρη τη σεζόν έκαναν μία τεράστια προσπάθεια, της οποίας τους κόπους απολαύσαμε τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τα αποτελέσματα. 

Είμαστε υπερήφανοι για το καθένα από αυτά ξεχωριστά, όπως υπερήφανοι είμαστε και για τον προπονητή τους, Γιώργο Λαμπαδινό, διότι όλοι μαζί έφτιαξαν μία υπέροχη ποδοσφαιρική παρέα, μία όμορφη οικογένεια, η οποία δέχθηκε στην αγκαλιά της και τα παιδιά της Κ17, όταν εκείνα ανέβηκαν για να βοηθήσουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, από τη φάση των «16» κι έπειτα. 

Η ομάδα μας στο γήπεδο του Ρουφ δεν τα κατάφερε. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 7-6 (η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1) από μία εξίσου πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο Κένταυρος Βριλησσίων, τον οποίο συγχαίρουμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον! 

Οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν με πάθος για το αποτέλεσμα και με ήθος απέναντι στους αντιπάλους τους. Εκπροσώπησαν επάξια τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, τίμησαν τις αξίες που προσβεύει και αυτό μας κάνει διπλά υπερήφανους. Έχασαν στις λεπτομέρειες τον τίτλο του Πρωταθλητή και σε μία διαδικασία, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει -και- η τύχη. 

Συγχαίρουμε τη διαιτητική τριάδα που συνέδραμε ώστε να γίνει ένας αγώνας με πολύ καλό ρυθμό, ο οποίος κρίθηκε από την απόδοση των παιδιών. 

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, τον αντίπαλο για τον ωραίο και συναρπαστικό αγώνα που είχαμε, ευχαριστούμε τους φιλάθλους και όλα τα μέλη της οικογένειας του Πανιωνίου που στήριξαν από κοντά την προσπάθεια των παιδιών και τους πρόσφεραν το ζεστό τους χειροκρότημα με τη λήξη του αγώνα, μα πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας για αυτό το υπέροχο ταξίδι που μας χάρισαν τη φετινή σεζόν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια