Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tετέλεσται...

Ο Πανιώνιος παραχώρησε ισοπαλία στο υποβιβασμένο Διαβολίτσι στη Νέα Σμύρνη (1-1)

Ο Πανιώνιος παραχώρησε ισοπαλία στο υποβιβασμένο Διαβολίτσι στη Νέα Σμύρνη (1-1) και σε συνδιασμό με τη νίκη της Ρόδου στην Επίδαυρο και τη νίκη ανεύ αγώνα του Αιολικού (δεν κατέβηκε η Πάτρα) βλέπει ουσιαστικά την υπόθεση άνοδος να τελειώνει! 

Η ομάδα του Περικλή Παπαπναγή δεν πραγματοίησε μία καλή εμφάνιση, κόντρα σε έναν σαφώς πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο.

Οι κυανέρυθροιμ ίσως και λόγω του ότι η Ρόδος είχε κλειδώσει τη νίκη στην Επίδαυρο από νωρίς, ήταν ανεύροι στο παιχνίδι τους, σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να δείξουν το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα μοιραία να έρθει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Πλέον, ο Ιστορικός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές...

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος χωρίς να βρει ρυθμό κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Σέχου στο 17ο λεπτό.

Οι κυανέρυθροι συνολικά ήταν ανώτεροι, είχαν τελικές προσπάθειες κυρίως με τους Μούντριχα και Γροντή.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 50 με σκόρερ τον Ορλάντο.

Αυτό το γκολ φάνηκε να αποσυντονίζει τους κυανέρυθρους, οι οποίοι δεν κατάφεραν με εύκολα να αντιδράσουν. Δημιούργησαν ευκαιρίες, με μεγαλύτερες αυτές του Πίσπα στο 60' και στο 82. Στην πρώτη το σουτ πέρασε λίγο άουτ, στην δεύτερη έγινε κόντρα και πέρασε κόρνερ.

Το τέλος του αγώνβα βρήκε αρκετό κόσμο του Πανιωνίου να αντιδράει με αποδοκιμασίες για την μέτρια εικόνα και την ισοπαλία της ομάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Πριόνας, Ξυγκόρος (62' Καρδάμης), Μίχος, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής (57' Τσιμπόκας), Μούντριχας (46' Πίσπας), Σέχου, Tσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια