Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκάνδαλoς: «Ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο τoυ Πανιωνίου»

Στη "μάχη" των αγώνων με την Μύκονο είναι έτοιμος να μπει ο Ιστορικός, με στόχο την άνοδο στην Α2. Ο Χρήστος Σκάνδαλος αποκλειστικ...

Στη "μάχη" των αγώνων με την Μύκονο είναι έτοιμος να μπει ο Ιστορικός, με στόχο την άνοδο στην Α2. Ο Χρήστος Σκάνδαλος αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Το Σάββατο (22/4, 17:00) διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο, για την τελική φάση των play offs ανόδου, με την αρχή να γίνεται από το νησί των ανέμων.

Ο γκαρντ των κυανέρυθρων, Χρήστος Σκάνδαλος, μίλησε στα panionianea.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο πρώτο κρίσιμο ματς απέναντι στους νησιώτες, εκτός έδρας:

"Η ομάδα όπως όλοι γνωρίζουμε χτίστηκε και δουλεύει από τον Αύγουστο και την προετοιμασία σκληρά γι αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν το πρωταθλητή και την άνοδο. Πιστεύω η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά άλλα και πνευματικά για το παιχνίδι του Σαββάτου και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το κάλο πρόσωπο που δείχνουνε όλη τη φετινή χρονιά, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Αναφορικά με το πως περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα της Μυκόνου, είπε: "Πιστεύω πως το παιχνίδι στη Μύκονο θα είναι αρκετά σκληρό επειδή θα είναι και το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα της Μυκόνου θεωρώ πως θα τα δώσει όλα παίζοντας και το μοναδικό παιχνίδι στην έδρα της για να κερδίσει. Εμεις δεν κοιτάμε τον αντίπαλο αποκλειστικά, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και όποια συνθήκη μας παρουσιαστεί να την αντιμετωπίσουμε κατάλληλα".

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει φέτος ο Πανιώνιος, καθώς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμα και κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο λύγισε την παράταση:

"Η ομάδα έχει χτίσει νοοτροπία νικητή γιατί παίζει στο 100% απέναντι σε κάθε αντίπαλο, είτε ειναι στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο, είτε με εναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ που παίξαμε. Νομίζω πως θα είναι σημαντική αυτή η νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει γιατί δείχνουμε οτι αρνούμαστε να χάσουμε".

Τέλος, τόνισε πως όλη η ομάδα του Πανιωνίου θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στις δύο νίκες κόντρα στην Μύκονο και να πάρει την άνοδο:

"Κλείνοντας θέλω να πω ότι όλη η ομάδα και το σταφ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της με όλες της δυνάμεις της, ώστε να πάρει τις δυο νίκες που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το κόσμο του Πανιωνίου χαρούμενο. Τον θέλουμε διπλά μας, να γεμίσει το Βαρίκας την επόμενη εβδομάδα και με τον παλμό του να μας δώσει ώθηση και να μας σπρώξει προς τη νίκη". 
 
**Θυμίζουμε την σειρά των αγώνων. Πρώτο ματς στη Μύκονο. Δεύτερο ματς στη Νέα Σμύρνη. Αν χρειαστεί και τρίτο ματς πάλι στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες παίρνει την άνοδο!   

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια