Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ήταν καλός και ηττήθηκε στη Mύκονο | Θέλει ανατροπή ανόδου στη Νέα Σμύρνη!

Ένας πολύ μέτριος Πανιώνιος εμφανίστηκε στη Μύκονο, ηττήθηκε με 87-77 από την ομώνυμη ομάδα

Ένας πολύ μέτριος Πανιώνιος εμφανίστηκε στη Μύκονο, ηττήθηκε με 87-77 από την ομώνυμη ομάδα και πλέον βρίσκεται πίσω με "1-0" στην σειρά των τελικών των Play Offs της ανόδου! 

Οι κυανέρυθροι δεν παρουσίασαν τις γνωστές τους αρετές στο παρκέ. Επιθετικά η ομάδα του Ταυρόπουλου ήταν ιδιαίτερα άστοχη, ενώ είχε και ἀδικαιολογήτως τραγικό ποσοστό από την γραμμή των βολών.

Με λίγα λόγια, ο Ιστορικός βρέθηκε σε κακή αγωνιστικά ημέρα και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη Νέα Σμύρνη και στο "καμίνι" του "Ανδρέας Βαρίκας" να πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται για να πάρει την άνοδο στην Α2.

Το παιχνίδι

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτο δεκαλέπτου ο Πανιώνιος είχε το πάνω χέρι και το προβάδισμα στο σκορ, όμως στα τελευταία δύο λεπτά οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση, με το σκορ της περιόδου να είναι 20-16 υπέρ του Ιστορικού.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστχοι στην επίθεση, ενώ από την άλλη οι κυανέρυθροι είχαν δυσκολίες τόσο στο κομμάτι του σκοραρίσματος, όσο και σε αυτό της άμυνας. Μάλιστα, ο Σαχπατζίδης χρεώθηκε από νωρίς με τρία φάουλ, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο για πολύ ώρα. Ο Περικλής Ταυρόπουλος πέρασε σε θέση σέντερ τον Χάλαρη, ο οποίος βέβαια είχε μειονέκτημα στο ύψος σε σχέση με τους Σπυρόπουλο και Διαμαντάκο. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 39-35 υπέρ των γηπεδούχων. 

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να βρει ρυθμό ούτε στην τρίτη περίοδο. Βεργίνης και Σαχπατζίδης ήταν καλά κλεισμένοι, με την Μύκονο να ελέγχει το παιχνίδι και με τον Τζόρτζεβιτς να βάζει μεγάλα σουτ, είχε συνεχώς το προβάδισμα. Στο τέλος του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα έξι πόντων (65-59).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έκανε την αντεπίθεση του, με τον Σαχπατζίδη να παίρνει... μπρος επιθετικά, δίνοντας πολλές λύσεις και πόντους στην ομάδα του Ταυρόπουλου, παρά το γεγονός πως είχε τέσσερα φάουλ από το ξεκίνημα του δεκαλέπτου!

Οι κυανέρυθροι μείωσαν ακόμα και στους τρεις πόντους, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, όμως οι πάρα πολλές άστοχες βολές, αλλά και τα αστόχα σουτ τριών πόντων, δεν τους επέτρεψαν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Τελικά, η Μύκονος στα τελευταία λεπτά ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς, ο Πανιώνιος παραιτήθηκε από ένα σημείο και μετά και στο τέλος ηττήθηκε με 87-77.

Πλέον ο Ιστορικός καλείται να σηκώσει κεφάλι και να ανατρέψει την κατάσταση στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο που δικαιούται 100%!

Δεκάλεπτα: 16-20, 39-35, 65-59, 87-77

Δεν υπάρχουν σχόλια