Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φινάλε με ήττα στη Mυτιλήνη

Με ήττα ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος

Με ήττα ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος

, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Αιολικό, ο οποίος σφράγισε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 4ο ομιλο και θέλει να σφραγίσει την άνοδο στα μπαράζ. 

Ο Ιστορικός -χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον- σημείωσε ένα τέρμα, είχε την μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Γροντή, όμως δέχτηκε δύο τέρματα χωρίς ουσιαστικά να έχει απειληθεί από τον αντίπαλο του.

Από την μεριά του ο Περικλής Παπαπαναγής παρεταξε μια ενδεκάδα με αρκετές διαφοροποιήσεις, με τον νεαρό Κουφουδάκη να έχει ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Το παιχνίδι 

Σε ένα αδιάφορο (όπως ήρθαν τα πράγματα) βαθμολογικά παιχνίδι για τον Πανιώνιο, απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς ή βαθμό, οι κυανέρυθροι στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο 45λεπτο.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους "επίσκεψη" στην περιοχή του Παχατούρα κατάφεραν να ανοίξουν υο σκορ με ψυχραιμο πλασέ του Αποστολόπουλου.

Η απάντηση για τον Ιστορικό ήρθε άμεσα. Στο 39' αρχικά το δυνατό σουτ του Κουφουδάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Μουζάκης. Από την εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιμπόκας από το ύψος του δεύτερου δοκαριου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, για το 1-1.

Στο 51' ο Πανιώνιος είχε μια καλή ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Τσιμπόκας έκανε την δυνατή κεφαλιά, με τον Μουζάκη να μπλοκάρει.

Έξι λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή. Ο Γροντής, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη της "επανάληψης" στην θέση του Μίχου, έκανε πολύ όμορφο πλασαριστό σουτ, με την μπάλα όμως να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η "μπάλα" τιμώρησε τον Πανιώνιο, με τον Αιολικό να κάνει το 2-1 στο 61', στην πρώτη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αποστολόπουλος από κοντά σκοραρε ξανά και έκανε το 2-1 για τον Αιολικό, μετά από ασταθής απόκρουση του Παχατούρα σε σουτ του Ντινιωτάκη. 

Η επόμενη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ήρθε στο... μακρινό 84' , όταν το σουτ του Σέχου πέρασε άουτ. 

Στο 91' η απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε την ίδια κατάληξη, καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Το 2-1 ηταν και το τελικο σκορ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου, Ποτουρίδης, Γκάντσιερ, Νάστος, Πλατέλλας, Στεφάνοβιτς, Μακρής (76' Μουκίδης), Αποστολόπουλος, Ντινιωτάκης. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος (46' Γρόντης), Μπρέγκου (65' Πίσπας), Γκίνο, Πριόνας (77' Τσίπρας), Λίμα, Κουφουδάκης (77' Μούντριχας), Τσιμπόκας (65' Σέχου), Καρδάμης. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια