Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σύσκεψη ασφαλείας για το Mύκονος-Πανιώνιος

Σύσκεψη ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Μυκόνου

Σύσκεψη ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Μυκόνου, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του Ιστορικού με την ομώνυμη ομάδα.

Το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Πανιωνίου, Νίκος Κολιδάς, ενώ παρόντες ήταν φυσικά και άνθρωποι της Μυκόνου, αλλά και εκπρόσωποι της αστυνομίας. 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Μυκόνου:

"Η Α.Ε. Μυκόνου σε όλες τις αθλητικές της δραστηριότητες λειτουργεί με το «ευ αγωνίζεσθαι» και κάνει τα πάντα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων που συμμετέχει. Αυτό ακριβώς θα πράξει και για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κόρφου στις 13.00. Ήδη σήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε μια μίνι σύσκεψη με τη συμμετοχή παραγόντων της ομάδας, εκπροσώπων της Αστυνομίας αλλά και του υπεύθυνου Ασφαλείας του Πανιωνίου Νίκου Κολιδά. 

Έγινε λεπτομερής επόπτευση όλων των χώρων που θα φιλοξενήσουν τους φιλάθλους των δυο ομάδων καθώς θα υπάρχει η παρουσία και φίλων του Πανιωνίου. Θα υπάρξει αρκετά ενισχυμένη αστυνομική δύναμη στο γήπεδο προκειμένου να διασφαλιστεί ο ομαλή διεξαγωγή του ιδιαίτερα σημαντικού αγώνα. 

Τόσο από πλευράς ομάδων όσο και Αστυνομίας υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για τα μέτρα ασφαλείας αλλά και εξαιρετικά καλό κλίμα, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις τους και ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς: «Ως Α.Ε. Μυκόνου προέχει να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε απόλυτη τάξη χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Η ομάδα μας φημίζεται για τη φιλοξενία της και το ίδιο θα κάνουμε και με τον Πανιώνιο. Παρά τα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο δεν έχουμε καμία διάθεση ρεβανσισμού και το μόνο που θέλουμε είναι οι φίλαθλοι και τον δύο ομάδων να παρακολουθήσουν χωρίς αντιδικίες ένα όμορφο παιχνίδι. 

Ευχαριστούμε την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία και τη διάθεση που επιδεικνύει ώστε το αυριανό παιχνίδι να διεξαχθεί κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ασφαλείας.»"

1 σχόλιο

  1. "Παρά τα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο δεν έχουμε καμία διάθεση ρεβανσισμού"

    Δηλαδή τι ακριβώς έγινε στον πρώτο γύρο; Μήπως εννοεί τα όργια της διαιτησίας που στέρησαν την νίκη στον Πανιώνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή