Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«H νίκη αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Τρομάρα - Συνεχίζουμε για την άνοδο»

Ο αρχηγός του  Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης,  σε δηλώσεις μετά τον αγώνα με το  Παλαιό Φάληρο  αφιέρωσε τη νίκη στον  Γιάννη Φραγκούλη

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης, σε δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Φραγκούλη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Πετύχαμε ακόμα ένα μικρό στόχο που είναι η πρόκριση στην τελική φάση των PlayOffs» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου και την πρόκριση στην επόμενη φάση στον Γιάννη Φραγκούλη. Τον αγαπημένο «Τρομάρα» όλων των Πανιώνιων, που έφυγε από τη ζωή. Τον θυμόμαστε για την αγάπη που είχε στην ομάδα και τους παίκτες και πάντοτε ήταν δίπλα μας για να βοηθήσει».

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε τα εξής: «Πλέον προχωρούμε προς τον επόμενο και μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ξέρουμε ότι τίποτα δε θα είναι εύκολο, όπως δεν ήταν κι εύκολο ως τώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και πιστεύουμε ότι ο κόσμος του μπάσκετ θα απολαύσει μια ωραία σειρά αγώνων. Εμείς τη συνταγή τη γνωρίζουμε: Σοβαρότητα και συγκέντρωση, σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια